tiistai 9. lokakuuta 2012

Ahoy sailor!





Hame - Bershka / Camotakki - Pull&Bear / Kaulahuivi - H&M / Kengät - Dinsko / Laukku - Furla

Viikonloppu Kuopiossa oli ihan huikea. Ilmeisesti tänne sateiseen Jyväskylään palaaminen on ottanut niin kovin voimille, että blogikin on ihan unohtunut. Nyt mulla on eräs koulutehtävän deadline käsillä, joten mitäs muuta teenkään kun eksyn päivittelemään blogia!

Palatakseni vielä tuohon viikonloppuun, on tuo Kuopio sitten kaunis paikka! Siellä kun kuljeskelee pitkin katuja, kaikkiin paikkoihin liittyy jotenkin niin vahva tunnelataus, että ei voi kun nauttia. Vaikka suurimman osan  elämästäni olenkin viettänyt jossain ihan muualla, Kuopio on tuntunut kaikista paikoista eniten kodilta. Hirveä ikävä. Pohjimmiltaan tuo ikävä liittyykin ihmisiin ja kaikkiin ihaniin asioihin, joita Kuopiossa olen päässyt kokemaan. Kuopiokaipuuta osaltaan lisää myös kaupunkiin lähitulevaisuudessa rantautuvat vaateliikkeet. Esimerkiksi Suomen ensimmäiset BikBok, sekä New Yorker avataan juuri Kuopioon!

Vaikkakaan en usko kyseisessä kaupungissa enää koskaan asustelevani, täytyy jatkossa noita vierailuja tehdä hieman useammin. Kiitos kaikille rakkaille, joita viikonlopun kuluessa pääsin tapaamaan. Piditte kyllä meistä huikean hyvää huolta! Ja kiitos sekä parhaasta matkaseurasta, että näistä kuvista ystävälleni Jennalle! Oot murunen <3

Viimeviikko meni jo, mutta kelailin siltikin jaella vielä sen viimeviikon kuvapläjäyksen tässä kun saan aikaiseksi. Myös videopostaus on ollut yritteillä. Itseasiassa mulla on yksi ihan julkaisukelpoinen odottamassa, mutta tekniset rajoitteet tulivat vastaan. Tai no, omasta mielestäni julkaisukelpoinen. Näytin kyseisen videon kunnianarvoisalle raadille, joka sanoi mun tarvitsevan vielä hieman harjoitusta. Mutta kuulemma ärsyttävyyselementtiä ei videossa ollut. Joten saattanen kyseisen täällä jaellakin kun vain keksin miten tuo tehdään :-D Mutta nyt kouluhommien kimppuun!

<3:Khaija

16 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu, toi takki näyttää niin ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, toihan on näköjään ihan kaikkien lemppari!

      Poista
  2. Sun postaukset on tosi kivoja :) sun tyyliä on niin kiva seurailla täältä blogin kautta :) tosi huikeita kuvia jälleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla (-: Ja kaikki propsit ja kunnia menee näistä kuvista Jennalle!

      Poista
  3. Oi Kuopio<3 Täällä päässä ihan järkyttävä ikävä tuota kaupunkia, ja myös niitä rakkaita ihmisiä tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti on! Mutta sulla on niin ihania juttuja siellä nyt, että nauti! <3

      Poista
  4. oot niin syötävän suloinen!

    VastaaPoista
  5. Suomen ensimmäinen New Yorker avataan kyllä Hyvinkäälle, itseasiassa ensi viikon torstaina :)

    VastaaPoista
  6. Upeita syksyisiä kuvia! Eksyin tänne pitkää reittiä pitkin, todellakin silmää miellyttäviä kuvia ja mukavaa luettavaa :> Odottelen kanssa, että marraskuussa Ideaparkiin avataan New Yorker!!

    - Alice

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla, että tykkäilet!

      Niitä näköjään tuleekin ties kaikkialle ! Eniten itse venailen tuota BikBokia. Mahtaakohan niitäkin tulla ympäri Suomea?

      Poista
  7. Oi mikä ihanuus toi takki! :)

    http://the-nomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan lemppari! Se on ollut päällä ehkä miljoonisen kertaa tänä syksynä!

      Poista