perjantai 14. syyskuuta 2012

Blue peplum




 Takki - Aleksi13 / Toppi - Zara / Housut - Dr Denim / Laukku - Furla / Kengät - Converse

Pari päivää on päässyt vierähtämään niin, etten ole oikein tänne blogin puolelle ehtinyt lainkaan. Mun keskiviikkoiltamat menivät hyvin rauhallisesti. Sanoin lähteväni kotiin saunaosion loputtua, kun bussimme saapuu keskustaan kymmenen maissa. Se en ollut siis minä, joka rymisteli kotiin siinä pilkun nurkilla, sytytti kämpän jokikisen lampun ja sai hyvin rakastavan vastaanoton nukkuvalta (tai ei siinä vaiheessa enää niin syvästi sikeitä vetävältä) poikaystävältään.

Tässäpä olisi mun eilistä asuani, jossa sain viimein esiteltyä mun peplum -topin. Tuo kesällä Zarasta ostamani yksilö ei ole vielä jostain kummallisesta syystä asukuviin asti päätynyt kunnolla. Jotenkin se näyttääkin paljon kivemmalta nyt näiden ruskeiden hiusten kanssa.

Mä päivittelen muuten blogia useammin blogini Facebook -sivulle ja latailen kuvia ahkeraan tahtiin myös Instagrammiin (löydät mut nimellä Khhaija). Eli eikun niihin vaan seurailemaan, jos mun meiningit kiinnostaa!


Nyt meinaan alkaa viettelemään viikonloppua jonkin kivan leffan merkeissä. Viikonlopun suunnitelmani keskittyvät aika pitkälti koulujuttujen ympärille. Fiksua juhlia viikolla ja istua viikonloppu himassa tekemässä harkkaa ja demoja! Ainiin, ostin mä huomiseksi kunnon kotiruoka-aineksetkin ja meinaan päästää sisäisen emäntäni valloilleni. Noiden perus kanafile-salaatti-hässäköiden sijaan meillä syödään huomenna vanhoja kunnon lihapullia kera perunamuusin! Taas näitä tärkeitä infoja vol miljoona, kaikkia kiinnostaa. Mutta nyt sitä leffaa! Mukavaa viikonloppua!

<3:Khaija

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No kiitos! Mut näissä posekuvissa on helppo olla, kun on hyvä kuvaaja! Luonnossa oon kyllä melkoinen höselö :-DD

      Poista
  2. tosi kiva asu ja voi vitsit miten hyvin sulle käy nää tummat hiukset! <3 olen kateellinen kun oot niiiiiiiiiiiiin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sulle kommentistasi! <3 Ootpa ihana!

      Poista
  3. Uusi lukija täällä ilmoittautuu.. :D Löysin blogisi jokin aikaa sitten ja jäin kyllä heti vakkarilukijaksi, ihania asuja sulla! :) Nytkin näyttää kyllä tosi kivalta toi peplum-toppi! :) Ite oon vähän arkaillut tommosen ostamista kun oon miettinyt näyttääkö se liian tyttömäiseltä. Mutta tässä asussa on kyllä mun mielestä tosi hyvännäköinen ton nahkatakin kanssa! Oot muutenkin kyllä hurjan kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! Ja kiitos paljon kaikista kauniista sanoista!

      Tykkään tuosta mallista niin kovin, kun se on tosi armollinen kropalle ja ainakin mua se imartelee. Mutta en itse osaa ajatella tota kovin tyttömäisenä, se on niin paljon kiinni siitä miten sen asustaa (-: Eli eikun vaan ostamaan!


      Poista