lauantai 22. syyskuuta 2012

Asukuvia ja vastauksia part. 2

Nyt voin sanoa ansaitsevani henkisen olalletaputuksen, rumpujen pärinää, tässä olisi kysymyspostauksen vastaukset part. 2. Eihän näissä mennytkään kuin parisen kuukautta. Voin taas myhäillä tyytyväisenä omaa tehokkuuttani, ai että. Kuvituksena toimii asuani parisen päivää takaperin. Nuo printtipöksyt ovat olleet ihan mun suosikit siitä asti, kun ne viime viikolla H&M:stä kotiutin. Kuvien knallin löysin samasta osoitteesta. Mutta nyt niitä vastauksia fanfaarien saattelemana.

Mikä on:
- rakkain vaatteesi
Tällä hetkellä tykkäilen ehkä eniten mun camotakista ja Dr Denimeistä. Vedän kyseiset pöksyt jalkaan, jos saan pienimmänkin tekosyyn. Ne ovat vain yksinkertaisesti niin mukavat. Harkitsen vakavasti Plentyjen tilaamista muissakin väreissä.

- rakkain korusi
Villeltä saamani rannekoru

- rakkain laukkusi
Tuo Furlan musta kassi, joka mulla on käytössä 24/7. Vaikka nyt se uusin kirppislaukku on myöskin päässyt ahkeraan käyttöön, joten täytyy seurailla mihin suuntaan tämä rakkaussuhteemme vielä kehittyy.


- rakkaimmat kenkäsi
Öööö. Nää on vaikeita. Ehkä olen jotenkin vähemmän materialisti, mitä voisi kuvitella. Täytynee kai vastata ne Niken tennarit, jotka ovat palvelleet mua jo varmaan viisi vuotta ja ovat ihan hirveässä kunnossa, mutten vaan raaski heittää poiskaan :-D

- rakkain koriste- (tms) esine
Eipä mulla edes taida oikein koriste-esineitä olla. Ekana tulee mieleen tuo tyylikkäästi muotoiltu kirkasvalolamppu, joka pääsee taas ehkäisemään mun kaamosmasennusta. 

- rakkain käyttöesine
Puhelin! Vaikka joidenkin rakkaiden ihmisten (=jokaisen, joka mua yhtään tuntee) onkin ehkä vaikea tätä uskoa (olen vuosisadan huonoin vastaamaan puhelimeen ja se onkin lähes aina äänettömällä). Kuitenkin yhdistelmänä netti+yhteydenpito+kamera on ihan lyömätön ja olen vähän puhelinriippuvainen.

Eli se setti minkä ensimmäisenä pelastaisit tulipalolta jos mahdollista. 
Tuskin sitä kuitenkaan tulipalon iskiessä mitään materiaa miettisi. Ympärillä olevat ihmiset ovat se juttu, joka tekee mut onnelliseksi, ei mitkään kengät tai laukut. No okei, puhelimen varmasti pelastaisin!

Mikä on sinun:
- lemppari ruokaravintola
Harvemmin käyn missään kovin kummoisissa paikoissa syömässä. Täällä Jyväskylässä tykkäilen Passion Foodista, Kuopiossa lemppareimmat olivat ehkä Kreeta, Pannuhuone ja Vanha Satama terassikaudella. Helsingissä on puolestaan mielettömän hyviä kiinalaisia, jotka täältä puuttuvat ihan kokonaan. 

- paras juoma 
Aiemmin en juuri juonut limppareita ollenkaan, mutta lähiakoina musta on tullut oikea Kokiksen suurkuluttaja. Hyijyi.
Sen lisäksi juon lähinnä vettä ja kahvia. Alkoholillisista kuiva omenasiideri on se mun juttu.

- lemppariherkku
Kaikki suklaajutut nousevat kyllä ylitse muiden, vaikka olenkin ihon hyvinvoinnin vuoksi niiden syömistä rajoittanut. 

- suosittelema elokuva
Shutter Island, Lucky Number Slevin, The Crash


- 3 suosikkiasiaa kotikaupungissasi
Haha, vielä kun osaisi sanoa mikä se mun oma kotikaupunki taas olikaan. Täällä Jyväskylässä meillä on ihan uskomattoman kaunis kampusalue, kaupunki on todella hyvin valaistu ja täällä on sellaista lämmintä pikkukaupungin tunnelmaa sekoitettuna energiseen ja nuorekkaaseen ilmapiiriin. 

- elämäsi motto 
Tärkeintä on elää itselleen ja olla onnellinen.

- haaveittesi talo ja missä haluaisit sen sijaitsevan jos raha ei olisi este?
Tällä hetkellä unelmissani on suuri ja valoisa kerrostaloasunto Jyväskylän keskustasta (opiskelujen päätyttyä lokaationa voisi olla Helsinki). Korkeat huoneet, ikkunalaudat ja puulattiat. Haluaisin asuntooni sellaisen sopivan boheemin sisustuksen: entisöity arkku olkkarinpöydäksi, suuri rustiikkinen peili eteiseen, kynttilöitä ja tunnelmaa. Sopisi hieman paremmin tähän mun ei niin tarkkaan taloudenhoitooni, kun mikään ah, niin muodikas, valkoisuutta hohtava kämppä.

Pidätkö enemmän:
- järvestä vai merestä
Järvestä
- auringonnoususta vai -laskusta
Laskusta
- syksystä vai kesästä
Molemmista tavallaan. Loppukeväästä alkusyksyyn, on ne mun lemppareimmat ajat vuodesta.
- suolaisesta vai makeasta
Molemmista? Nykyisin alan ehkä taas kallistua suolaisen puolelle.
- karkista vai jäätelöstä
Karkista. Vai saanko valita jäätelöannoksen karkilla? Oon niin mieletön herkuttelija, että tällaisiin  kysymyksiin vastaaminen on hieman vaikeaa. Vähän kuin pitäisi valita rakkaiden lastensa joukosta.
- kultaisesta vai hopeasta
Hopeasta
- sateesta vai lumisateesta
Lumisateesta
- ruusuista vai päivänkakkaroista
Ruusuista


Mistä nimi Khaija tulee? :)

Se oli aika randomveto blogin nimeksi. Yritin kaikkia niin mediaseksikkäitä vaihtoehtoja (joo, juuri sellaisia joissa täytyy ehdottomasti olla se sana fashion) ja ihme ja kumma olivat kaikki varattuina. Useampia päiviä mietiskelin tätä nimiasiaa ja jostain kummasta tuli mieleeni ikivanha juttu, jonka yläasteaikaiset ystäväni keksivät. Siis Khaija + samaan henkeen tehty väännös sukunimestäni olisi mun tuleva taiteilijanimi. Kuvasimme liikkuvan kuvan kurssilla jonkun lyhytelokuvankin nimeltään Khaijavaara, jossa mä hyppelehdin mitä ihmeellisimmistä paikoista. Oi niitä aikoja. 

Aluksi olin ehkä hiukan epävarma täsätä nimiasiasta, mutta nykyään olen ihan tyytyväinen siihen, että blogini nimi on Khaijas. Vaikkakin jengi luulee virheellisesti mun oikean nimeni olevan Kaija (tää on päässyt synnyttämään ehkä pienoisen identiteettikriisin poikasen, itse kun miellän Kaijan vähän varttuneempien ikäryhmien nimeksi), on tämä kuitenkin ihan persoonallinen vaihtoehto. Lisäksi mua jotenkin ahdistaa puhua muotiblogista, itse kun en mitenkään millintarkasti muotia seuraa ja pukeudun enemmän oman fiiliksen, kuin muodin mukaan. Näinpä tykkäilenkin, että blogini osoiterivillä komeilee tuo sana tyyli, sen muodin sijasta. 

<3:Khaija

Vinkvink, Vielä olisi huomiseen asti aikaa osallistua Ziperall -arvontaan täällä! Näyttäisi olevan aikas hyvät voittomahdollisuudet (;

Ja samoin suosittelen osallistumaan tuohon oikean sivupalkkini kyselyyn,jos et ole vielä osallistunut! Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan superlahjakortteja, jotka käyvät todella lukuisiin kauppoihin. 

6 kommenttia:

  1. Eii miten ihana asu! :D Sininen on ihan mun lemppariväri ja toi knalli on niin söpö! (((:

    Shutter Island on kyllä hyvä leffa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on munkin yksi lemppariväreistä tällä hetkellä (-:

      Poista
  2. Kiitokset vastauksista *taputtaa olalle* Hieno banneri myös!! Sitä on tosiaan oltu ahkerana... ja taas hirrrveenhirrrrrveeeen nättinä (Leenaa lainatakseni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-DDD haha vähän nauroin tälle kommentille! ahkeranapa tosiaan!

      Mut kiva kuulla, että siellä tykkäillään! Se vanha banneri oli jotenkin hieman tylsis, niin tein uuden (-:

      Poista