maanantai 24. syyskuuta 2012

Asuja kesältä

Heissan! Ajattelin nyt näin syksyisen viiman keskellä jaella vähän asukuvia kesältä. Toivottavasti näiden mukana tulee samalla hieman kesäisen lämmintä energiaa.

















Mä tykkään henkilökohtaisesti kaikista näistä asuista, olisihan se hieman surullista, jos omat asut eivät itseään miellyttäisi. Niinpä kysynkin teiltä, mikä näistä asuista on sinun lempparisi?

<3:Khaija

20 kommenttia:

  1. Kaikki on niin upeita :) erityisesti missä sulla on toi mintun värinen neule, noi zaran läpikuultavat housut ja mintunvärinen maksihame :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihana tyyli!! Mielettömiä vaatteita.. Kymmenes asukuva on super magee ja 12 asukuva on kanssa aivan ihana! :-)

    VastaaPoista
  3. Ompas ihania asuja! Ajattelin eka että sanon tässä mikä on lemppari, mutta lemppareiks ilmeni nin moni että nimeäminen oli mahoton <3

    VastaaPoista
  4. oi että rakastan sun tyyliä! ihan mahtavaa :) noi läpikuultavat housut on upeat.

    VastaaPoista
  5. Aivan täydellisiä kaikki asut!:) Ihan mahdotonta valita lempparia!

    VastaaPoista
  6. Moikkelis söpöliini ! Käydäänkö joku päivä mäkkärissä? ;) PS. Tositarkoituksella.

    VastaaPoista
  7. Ihanasti osaat yhistellä vaatteita! 9 ja 14 oli mun mieleen eniten :))

    VastaaPoista
  8. On kyllä toinen toistaan upeempia asuja! Oot ihan mielettömän kaunis vielä kaiken lisäks:)!

    VastaaPoista
  9. Kaikki ovat tosi ihania,mutta vika asukokonaisuus ja toi kuva missä sulla on keltanen hame ovat mun suosikit!<3

    VastaaPoista
  10. 5 ja 6 on mun lempparit :)<3 Kaikki asut on kyllä aivan uskomattoman hienoja! Osaat niin hyvin yhdistellä ja tehdä asuista kokonaisia! sun päivänasuja odottaa aina!
    ps. aivan mahtava uus banneri, oot ihana! <3

    VastaaPoista
  11. Lemppari on ehdottomasti tuo mintunvärinen maksihame ja valkoinen toppi, todella yksinkertaista, mutta jotenkin niin ihanan raikasta ja kesäistä :-) Muutkaan eivät ole yhtään hullumpia, sulla on silmää pukeutua!

    VastaaPoista
  12. Mun lempparit oli tuo metsässä otettu asu vihreällä mekolla ja kultaisilla koruilla, sitten tuo kaupunkikuva pitsipöksyillä ja sinishortsiasu on myös ihana! <3

    VastaaPoista
  13. En mä osaa valita. :D Tykkään kaikista!

    VastaaPoista
  14. Nainen sulla on ihan mahtava kroppa! Kaikki asut on upeita, mutta mun suosikiksi muodostui tuo missä on valkoinen pitsipaita, bleiseri ja farkkushortsit :) Täydellinen! -Saara

    VastaaPoista
  15. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne! Ootte ihan hömelöitä! Ja siis senverran on pakko sanoa, että kuvakulmilla yms saa paljon aikaan, mitä tulee tuohon miltä näytän kuvissa (;

    Mut kiitos vielä murut<3

    VastaaPoista
  16. Harvoin tulee kommentoitua kenenkään blogeja, mutta nyt oli pakko tulla hihkasemaan siitä miten tuo sun ruskea tukka toimii kyllä blondia niin paljon paremmin :) Eihän blondissakaan mitään vikaa ole mutta voi vitsi kun toi ruskee on makee!

    http://beseenbyerika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos kun kommentoit! (-: Mutta siis oon NIIIIN samaaa mieltä. Miljoonasti enemmän mua tää. Kaikki vaatteiden väritkin näyttää niin paljon kivemmalta. Vaikka mielipidekysymyshän toikin kai on, kun oon saanut ihan sähköpostia aiheesta, kuinka paljon paremmat ne vaaleat hiukset olivatkaan :-DDD

      Poista
    2. Ihana kun ihmisiä "kiinnostaa" niin paljon toisten hiustenväri että ihan meilaamaan alkavat :D mutta pysy ruskeassa ;)

      Poista
  17. No voi hyvänen aika, ei noista voi valita lempparia. Kaikki upeita, wau!!!

    VastaaPoista
  18. Älyttömän ihania asuja! Ja oot tosi kaunis ! :-) Ps. sait uuden lukijan ;-)

    VastaaPoista