tiistai 30. huhtikuuta 2013

Under Your Spell

Moikka. Tänään on taas ihan mieletön päivä. Oikeastaan eilenkin oli, sitä ei ole kieltäminen. Mulla on takana aivan ihana viikonloppu, joka täyttyi mulle tärkeiden ihmisten kanssa vietetystä ajasta. Käytiin synttärikekkereillä, juhlittiin, kaadoin viinit mun kaverin sänkyyn, tutustuin uusiin ihmisiin, halittiin ja herkuteltiin. Nämä pari ylimääräistä mulle siunaantunutta vapaapäivää ovat myös ihan mieletön juttu. Vaikka kuinka rakastankin mulle tärkeitä ihmisiä, on ihanaa kun on  kerrankin saanut viettää aamupäivää ihan itsekseen. Tehdä juttuja josta pitää, nauttia aamupalaa pitkän kaavan kautta, kirjoittaa teille juttuja, käydä salilla ja laittaa vähän kotia.

Ja myös tämä blogi tekee minut valtavan iloiseksi. Iloitsen jokaisesta ihanasta kommentista ja siitä, etten hölmöjä kommentteja oikeasti koskaan edes saa. Ja siis toki rakentavaa kritiikkisä täällä otetaan mielellään vastaan, sillä itse tässä tulee vähän sokeaksi omalle työlleen. Mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan. Kiitos teille jokaiselle siis mun päivieni piristämisestä.

jakku - gina tricot / kauluspaita - topshop / housut - veromoda / kengät - zara / laukku - furla / kaulakoru - hm / käsikoru - glitter

Sää nyt voisi tietenkin olla vähän vappuisempikin, mutta toisaalta odotan iltaa kovasti kaikesta sateesta huolimatta. Se on se seura kaikki kaikessa kuitenkin. Mulla on kyllä nyt kieltämättä outo vappu käsillä, etenkin kun vertaa viimevuoden monen päivän opiskelijameininkeihin haalarit jalassa. Nyt ajattelin ihan viettää iltaa omalla porukalla rauhassa ja jättää ne haalaririehumiset ympäri Jyväskylää muille. Meinasin jo kirjoittaa, että musta on tullut ehkä jo vähän aikuisempi, mutta en kyllä usko tuohon itsekään. Jätetään siis tollaiset jutut sanomatta kokonaan.

Postitädin äskettäin tuoma värikäs paketti Clarinsin kesäuutuuksia toi väriä tähän harmaaseen päivään. Toki teillekin kirjoittelen tuotteista, jos sieltä joku uusi lemppari löytyy. Valtavan kauniita ne kyllä olivat ja valehtelematta huokailin ihaillessani purnukoita. Nyt siis taidankin ryhtyä valmistautumaan iltaan ja loihtimaan itselleni vappulookkia, niin en ihan hikiverkkareissa täällä hengaile kun Niko tulee mua hakemaan. Pitäkäähän tekin huikea ilta!  Ja oikein hyvvee vappua kaikille!

<3:Khaija 

5 kommenttia:

  1. Oli pakko kommentoida että hiuksesi ovat älyttömän ihanat! Ja tosi kiva kampaus! Hyvää vappua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pidän näistä hiuksistani kyllä nyt kovin! (--:

      Poista
  2. Kiitos itsellesi :) ♥ luv ur hair!

    VastaaPoista
  3. ihan saakelin ihana kampaus! miten tollanen muka tehääää :o

    VastaaPoista