maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sunshine

nahkatakki - carlings / farkut & teeppari - H&M / koru - bikbok / kengät -converse / laukku - furla / arskat - Maiskin

Tämä keväinen asu on peräisin perjantailta, jolloin auringonpaiste hemmotteli ainakin Keski-Suomea lämpimillä säteillään. Ikävä kyllä tuo aurinkoisuus ei nyt yletä lainkaan mun mielialoihin. Vaikka viimeaikoina olenkin ollut yksi hyvän mielen lähettiläs varmaan ihan ärsyttävissäkin määrin, kyllä sitä toisinaan on ihan rehellisiä myttyilypäiviä. Sellaisia kun meikkivoiteen sutiminen naamariin tai toisen tapa pestä salaattia vaan yksinkertaisesti ärsyttävät. Sellaisia päiviä, kun tekisi mieli kaivautua peittokasan alle viikoksi mököttämään ja syömään suklaata. Silloin harmittaa sekin, ettei osaa mököttää. Ennätykseni on ehkä viisi minuuttia. Mahdotonta touhua, täytyy sanoa.


Ei kai tässä siis auta kun turvautua suklaan ihmevoimiin ja käydä purkamassa mieltään salilla musiikit korvilla pauhaten. Se peittokasoihin kauvautuminen kun ei oikein sovi suunnitelmiini eikä hyödytä lopoujenlopuksi ketään. Mutta ainakin tällaisena päivänä tietää, että huomisesta tulee takuuvarmasti parempi.

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. Joskus noit huonojakin päiviä on vaan oltava :/. Itsellänikään ei mikään maailman paras päivä viikon alotukselle, mutta onneks tosiaan huomen on uusi päivä ja uudet kujeet! :)) Toisaalt reenit voi joskus sujuu huomattavasti paremmin, kun sillai ketutuksen voimalla pistää menemään! Parempaa huomista päivää meille! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuupa sitten hyvä päivät aina paremmilta (-: Ja toi treenijuttu on niin totta. Pienessä vihamielentilassa nousee painot kummasti jotenkin keveämmin :-D Toivottavasti sulla on ollut parempi tää viikonjatko! (-:

      Poista
  2. Ihana blogi sulla! Löysin tän tuolta aussie blog awards jutusta, ja oli pakko liittyy lukijaks :D
    Ootko muuten ite liukuvärjänny ton neuletakin? Jos et nii mistä toi on :)? En ainakaa hoksannu et tossa ois lukenu:D

    http://blognamedsweet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitokset sulle <3 Enn ole, se on peräisin Pull&Bearista Mallorcalta, josta sen shoppailin viimekesänä. Mutta eiköhän noita liukuvärjäiltyjä juttuja vielä löytyile kaupoista ihan täältäkin (--:

      Poista
  3. Mä ole vähän samanlainen mököttämisen suhteen. Ei viittis hukata kallista aikaa moiseen :D

    Nätisti muuten sopii neule ja koru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Ja mulla se ei ole edes viitsimisestä kiinni. Kovasti aina yritän, mutta sitten iskee hirveä tarve höpötellä ja koko operaatio menee pieleen! Murr :-D

      Haha yksi poika yliopistollakin kehui tota yhdistelmää :-D kiitokset !

      Poista
  4. I feel you, yhtä klisee ku se onkin että paljon elämästä menee mököttäessä hukkaan, niin on se myös totta :D + ihan superkaunis nahkatakki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha word! Toi nahkatakki on kyllä lemppareita, vielä kun se on aitoa nahkaa! (--:

      Poista