maanantai 22. huhtikuuta 2013

Skedekäppi

Kuten jo Instagramissa ja blogini Facebookissa hehkuttelinkin, onnistuin mäkin tekemään löydön lauantain blogikirppikseltä. Bongasin viereisestä pöydästä camokuosisen skedekäpin. Sellainen on ollut mulla jo niin pitkään harkinnassa, että pakko se oli käydä ostamassa itselleen. Pääsin ilahduttamaan jälleen Nikoa mun ihastuttavilla hankinnoillani, nimittäin mies ei ehkä vihaa mitään enempää kuin skedekäppejä. Kuulemma tulee liikaa mieleen euron juustot, es ja jonnet. Olin vieläkin enemmän innoissani, kun lippiksessä oli ne tarrat kiinni. Mikään ei ole kuulemma typerämpää. Innoissani pääsinkin esittelemään ostostani hänen epäuskoisen katseensa allaan tarroineen kaikkineen. Ainoa positiivinen kommentti kyseistä vaatekappaletta kohtaan tuli eilen, kun olimme grillailujen jälkeen istuskelemassa jo pikkuhiljaa viilenevää iltaa takapihalla ja tunsin itseni turhan rajuksi kun tuohon komboon lisättiin vielä turhan monta kokoa liian iso ajotakki lämmittämään horisontin taa laskevan auringon sijaan. Otinkin siis lippiksen pois ja "vihdoin", huokaisi hän. Mutta mä tykkään skedekäpistäni kovin. Vaikka olenkin sen kanssa pikkaisen teinipoika ja voin liittyä ostarin skederinkiin ihan anytime. 

nahkatakki & neule & käsikorut - H&M / toppi - carlings / shortsit - gina tricot / kengät - dinsko / laukku & lippis - second hand / kaulakoru - cubus 

Oon sitä mieltä että nyt on alkanut kesä. Grillikausi tosiaan avattiin eilen ja tänään söimme jäätelöä ulkosalla. Kesä on siis fakta. Shortsit jalassa (tosin sukkahousujen kanssa) on tullut mentyä ja ulkoilutinpa mä tossa jo balleriinojakin. Vastaantulevat ihmiset toppatakeissa ja tupsupipoissaan saattavat olla kanssani pikkaisen eri mieltä, mutta en anna sen häiritä. Haluan kysellä vielä, että mitä te tykkäilette mun uutukaisesta käpistäni? Onko hot vai not?

<3:Khaija 

8 kommenttia:

  1. Mielettömän hyvältä näyttää, toi lippis on niin hieno!

    VastaaPoista
  2. "Kuulemma tulee liikaa mieleen euron juustot, es ja jonnet."

    EI HELE IHAN SAMA KU TUUKKA

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! :)

    http://mmorehappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. vautsi vauuuu! ihastuin sun blogiis aivan kertaheitolla! siiis kui ilosia sun postaukset on ja kui hienoja kuvia! ja en rakasta mitään muuta enempää ku sun hiuksia!! <3 ps toi käppi on iha sika hieno :):):):)

    ♥terveisin m-iisa, uusi innokas lukijasi :-D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. awwwww oootpa ihana!!!<3 et uskokaan miten hyvät fiilikset tästä kommentista tuli!

      miljooonasti kiitoksia ja tervetuloa seurailemaan! pus! (--:

      Poista