sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Perfect leather jacket

Tämä on aika järjetön aika postata. Tai ehkä aika järjetön aika olla hereillä ylipäätään. Kun viettää kerrankin sunnuntainvastaista yötä kotosalla, voisi sitä ehkä harkita hyviä unia. Tänään on ollut pitkä päivä. Ja niin mielettömän ihana. Tänään oli nimittäin se aiemmin viikolla hehkuttamani blogikirppispäivä. Veturitallit olivat täynnä porukkaa ja mulla oli ihan älyttömän kivaa. Niin moni mun kaverini tuli moikkaamaan, ilmassa säteili kesä, syötiin hyvää ruokaa mun ystävieni kanssa ja vaikka mitä muuta. Noista meiningeistä mulla on miljoonatuhatta kuvaa ja lisää siis juttua tulossa!.Nyt kuitenkin asiaan.

Mun oli pakko päästä postaamaan, koska mun oli ihan välttämättä esiteltävä teille mun uusi rakkauteni kohde. Päätin nimittäin, että jos blogikirppistuottoa tulee tarpeeksi, käyn shoppaamassa itselleni H&M:ssä kuolaamani rakkausbikertakin. Ja tuollahan se roikkuu nyt eteiseni naulakossa. Olen saanut jo vähän kummastelevia katseita Nikolta, kun olen pitkin iltaa käynyt tuijottamassa tuota kaunista takkia ja ehkä pikkaisen puhunutkin sille. Mutta en voisi olla materiaonnellisempi. 


nahkatakki & vyö & korut - h&m / paita - lindex / housut - gina tricot 

Ihanaa nahkaa, ihanat tikkaukset, vetoketjut ja yksityiskohdat. Juuri tuollaista olen metsästänyt viime kesästä lähtien. Ja menin löytämään sen Hemasta. Aika hassua. Mutta eikö se olekin kerrassaan täydellinen? Mä menen nyt näkemaan nahkatakkiunia! Kiitokset vielä kaikille ihmisille tästä päivästä! Oli ihan loistavaa!

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. sulla on täydelliset hiukset! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Mulla alkaa loppua usko tän oman pehkoni kanssa ja ootan jo maailman eniten ens viikon kampaajaa! :-D

    VastaaPoista
  3. on muuten yks upeimmista bikereista minkä oon nähny, noi taskut on upeet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, mäkin rakastuin tohon heti ja kovaa! Ja eihän toi hintakaan nyt ihan niin paha ole, kun kyseessä on kuitenkin aitonahkainen ja malliltaan aika ajaton takki! (--:

      Poista
  4. Voi terve teikän hiuksia. Niiiin u-pe-at!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset! <3 vähän vaaleammaksi meinaan tosin ensiviikolla näitä värjäyttää niin tuo tyvikasvukin on vähän inhimillisenpi pitää kuosissa! (--:

      Poista
  5. Oot niin upee, ja sun hiukset! Ja tosi kiva asu!(:

    VastaaPoista
  6. vau tytsy!! ihan kuuminta mallikamaa kuules :)

    VastaaPoista
  7. ja piti vielä sanoa, että aivan täydellinen nahkatakki tosiaan, istuu loistavasti sun päälle!! unohdin ensin katsoa sitä kun katsoin vaan sun upeita kasvoja :DD

    VastaaPoista