keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Shortsit

Launtaina matkustin takaisin Jyväskylään, tein laittautumisennätyksen ja päätin näyttää kaikelle tihkusateelle ja harmaudelle pitkää nenää pukeutumalla shortseihin. Vietettiin tyttöjen kanssa iltaa, juoruttiin, kokkailtiin ja oli kyllä mukavaa! Eilinen olikin sitten niin rokulipäivä, etten edes tänne blogiin asti jaksanut. Käperryin kainaloon syömään mustikkarahkaa suoraan isosta kulhosta ja olin mielettömän onnellinen.


jakku - topshop / nahkaliivi & shortsit - gina tricot / toppi & pikkulaukku - ? / kengät - bianco / kaulakoru - hm

Mulla on hyviä lapsuusmuistoja itsetehdystä rahkasta. Kun olin mummilassa yötä, jääkaapissa odotti aina puolen kilon maitorahka ja parit kermapurkit. Pilkoin sekaan purkkipersikoita, söin koko setin suoraan kulhosta ja sain katsoa telkkaria yli kymmeneen. Nuo olivat parhaita iltoja. Samoihin aikoihin jouduin käymään painotarkkailussa, joka oli ala-asteikäisestä Kiasta perin kummallista. Söinhän kaikkia ruokia paitsi purkitettua hummerikeittoa, verilettuja tai maksalaatikkoa. Olisipa mulla vieläkin vastaavia ongelmia.

<3:Khaija

9 kommenttia:

  1. Hih, siis jouduitko käymään painotarkkailussa, koska olit niin hoikka? Itselläni oli sama juttu lapsena, tosin ei mikään ihmekään, kun ei ruoka maistunut juuri ollenkaan. Näin aikuisena on sitten tullut syötyä koko lapsuudenkin edestä, joten asia korjattu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp! Mulla on aina ollut mieletön ruokahalu niin sinänsä vähän hassu juttu :-D Pienenä en kylläkään tykännyt kovasti makeasta, vaan esimerkiksi greippi oli suurta herkkua. Popparit ja monet suolaisetkin jutut oli musta aika pahoja. Harmi kun mättö kyllä on sittemmin ruvennut uppoamaan. Nykyään tosiaan joutuukin sitten jo liikkuakin ja vähän katsella syömisiään, ettei rupea paisumaan!

      Poista
  2. Hullun upeita kuvia, ihana sinä! :)

    VastaaPoista
  3. Vautsi vau oikeesti! olet niin kaunis!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule samat sanat sulle myös! Mieletön kaunotar olet itsekin ja vielä noin sydämellinen ja ihana tyttö, että muiden päivää piristät! <3

      Poista
  4. Tosi kiva asu! Oi nyt mäkin haluan pukea farkkushortsit :)

    VastaaPoista