tiistai 31. heinäkuuta 2012

Pitsimekko
















Tässä asussa kävin fiilistelemässä Avicin keikkaa Summer Soundeilla. Ehdottomasti mun lemppareimpia mekkoja. Kaunottaren tilasin Nellyltä ja siitä on kulunut aikaa jo vuoden verran. Hiukan hävyttömän mittainenhan tuo on, mutta sen ongelman saa ratkaistua onneksi käyttämällä tuubitoppia alushameena. Itse Soundeilta mulla on kuvamateriaalia vaan kännykässä. Ja tietenkin upeeta videomateriaalia enemmän kuin tarpeeksi. Upea, upea, upea viikonloppu kertakaikkiaan!

Mä viettelen tässä leikkivapaapäivää. Aika huikeeta, kun aamuvuoron ja iltavuoron väliin jää kokonainen vuorokausi, niin jaksaa sen voimalla paahtaa tämän kuusipäiväisen työviikon. Loppuillan meinaan metsästää ihania syysjuttuja verkkokaupoista ja ihan vaan olla loppuillan. Mitäs te meinailette? (-:

<3:Khaija

12 kommenttia:

  1. Ihana mekko tosiaan! Se sopii hyvin sun rusketuksen kanssa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta <3 vähän ovat jalat vaaleat, kun iski jäätävä irkammo :-D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hi, kiitos (:

      Maria, Tietkö kun koitin julkaista kommenttiasi, niin vahingossa poistin sen. Hirveetä säätämistä tän puhelimen kanssa aina. Kun koitan avata kommenttiboksiani, päädyn useimmiten suosittelemaan tekstiä Google +:ssa. Onneksi sitä eu turhanmoni käytä :-D mutta kiitos kommentistasi vaikkei se täällä nyt näykään <3

      Poista
  3. upea mekko!!!ps.blogisi on huippu hyvä!:)-johanna

    VastaaPoista
  4. Ihana mekko!! ja aivan mielettömät noi hiukset, wau!

    VastaaPoista