torstai 5. heinäkuuta 2012

TeinipippalotMä päätin nyt kerrankin tehdä pienen poikkeuksen ja julkaista iipparikuvia täällä blogissani. Tässä olisi siis muutamia räpsäisyjä siitä, kun olimme juhlistamassa pikkuveljeni täysi-ikäistymistä Järvenpään hurjassa yöelämässä keskellä viikkoa. No, jonoja tiskille ei ainakaan ollut ja vessaankin pääsi vaivattomasti halutessaan. Olimme siis liikkeellä Villen, siskoni, hänen poikaystäväni ja tietenkin veljeni kanssa. Ja taisi siinä jokunen veljeni kamukin pyöriä. Mulla olisi vielä ihan kunnon laadukkaat asukuvatkin jemmassa, joten kelasin ne nyt kuitenkin vielä julkaista erikseen. 

Ja älä Mirdelo inhoa mua, kun en päässyt hyväksyttämään näitä kuvia sulla, kun olit nukkumassa. Oot niin jumalattoman kaunis näissä, että kelasin et näiden on pakko kelvata ((-; Mut oikein hyviä öitä kaikille! Tai huomenia! Tai milloin ikinä luettekaan.

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Haha oonko tyhmä vai miksen vaan hokaa mitä tarkottaa iipparikuvat?! :--D Näytät muuten tosi ruskeelta näissä kuvissa! :-)

  VastaaPoista
 2. Niin siis iippari on iPhone. ((: joo no mä käytän itseruskettavia ja aurinko plussaa, niin niistä ja ton blondin tukan kontrastista johtunee ((:

  VastaaPoista
 3. Great photos!!!! Love your shoes!

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Those are also super comfy to walk with because of The platform and straps! (:

   Poista
 4. Garage ja Somersby, lempparini!<3 Nam, tulipa jano.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somersby on munkin ihan lemppari !! ((: Nyt noita terdekelejä onneksi riittää (;

   Poista
 5. Sun sisko on upeen näkönen!

  VastaaPoista