perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ikiomat Litat!

Neule - Mango / Farkut - Gina Tricot / Laukku - Äiskän vanha /
Kello - Guess/ Kengät - Jeffrey Campbell

Kuten joku saattoiki noista muutamista (tuli paljon hyviä kuvia, niin niistä on paha karsia. Kiitos Ville ) kuvista huomata, mun kenkäkokoelmani on saanut hiljattain vähän täydennystä. Nyt mulla on siis ikiomat Jeffrey Campbellit!!! Ne pääsivät neitsytmatkalleen mun eilisessä asussani. Äiskä tilasi kaunokaiseni Nellyltä, jonne oli ilmestynyt Litoja aikamoisissa kuoseissa ja väreissä. Menetin sydämeni turkooseille ja pitsisille yksilöille (ja ehkä vähän salaa myös niille hopeisille), mutta päätin aloittaa suhteeni Jeffreyn kanssa vähän monikäyttöisimmillä yksilöillä neutraalimmassa ruskeassa värissä. Foxyista haaveilin myös, mutta kun tuonne ulos vilkaisee näin heinäkuussa, täytyy hölmömmänkin jo herätä siihen todellisuuteen, ettei Suomen kesässä ole liikaa käyttöä sandaaleille. Harmi sinänsä.

Kävin nyt vilkaisemassa uudestaan Nellyn sivuja ja oh my, sinne oli tullut vielä lisää vaikka minkämoisia kuoseja! Nämä omani sain siis perheeltäni synttärilahjaksi, joten nyt taistelenkin itseäni vastaan, jotten menisi klikkailemaan kotiin vähän erikoisempia versioita (Nellyn valikoimia pääset tarkastelemaan TÄSTÄ). Melkoinen pilvenpiirtäjähän musta nuo jalassa tulee, mutta toisaalta korkeammat korot sopivat hyvin mittasuhteisiini. Ja eihän pituudessa mitään vikaa ole. Ei varmaan jäänyt kellekään epäselväksi, että tämä tyttö on rakastunut!

<3:Khaija


12 kommenttia:

 1. Vooi ei, piti sitten itekkin mennä selailemaan... D: Kateellisuus iskee taas!
  Sinä sentään oot noin pitkä, ite voisin pitää moisia kenkiä jo senkin takia, että pääsisin ihmisen pituiseksi... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin aikamoisia!! (-:

   Mutta hei ei lyhyydessä ole mitään vikaa niinkun oikeasti. En mä pistäisi välillä pahakseni, jos saisin olla pieni ja söpöläinen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. If I got that right with Google translator, thanks a lot! (;

   Poista
 3. Näin noi farkut ginassa yks päivä, mut jätin sillo ostamatta. Nyt on kuitenkin ihan pakko käydä hakemassa samanlaiset, kun näyttää niin kivoilta kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi mun ovat jo tosin useamman vuoden takaa napattu alerekistä ehkä vitosellla, mutta tykkään kyllä ehdottomasti (-: Jotenkin nyt taas pitkästä aikaa iskevät kovaa ja tekisi mieli jatkuvasti pukea nuo jalkaan!

   Poista
 4. Oi mikä asu, tykkään! Tuosta Guessin kellosta erityispointsit, itselläni on samanlainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Noora! Hi, se on kyllä kivuuskello! (-;

   Poista