perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kesän luottoasu
Shortsit & Toppi & Laukku - HM / Takki - Carlings


Jos mun pitäisi valita mun kesän luottoasu, se olisi varmaan aika pitkälti tämänlainen. Rennot ja mukavat farkkushortsit, lörttötoppi, lempparirotsi, sekä jotkut kengät ja laukku, jotka pysyvät helposti mukana menossa. Eri asia onkin, kuinkahan monesti tähän komboon olen joutunut inspiraation puutteessa tyytymään. En kovin montaa kertaa nimittäin. Saattaisin tosin sanoa luottoasuni olevan myös jokin maksimekko. Yhtäkaikki, simppelit jutut ovat toisinaan juurikin jees.

Toivon muuten, että nämä ajastukseni ovat osuneet suurinpiirtein niinkuin nämä olen tarkoittanutkin. Itsehän varmasti juuri loikoilen tämän ilmestyessä paraikaa altaalla nauttien pilvettömästä taivaasta, kylmistä juomista ja ihanasta lomasta. Toivottavasti Suomessakin kesä hellii! Ihanaa päivää teille!

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Jotenkin hirveän masentavaa, että kesän luottoasuun kuuluu sukkahousut ja takki :D hei nyt oikeesti tän suomen kesän kanssa en kestä enää! muutan australiaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on niitä shortseja päässyt onneksi käyttämään ilman sukkiksiakin, tuolloin nyt vaan sattui olemaan viileämpää, ihan poikkeustapaus vain :-D nojoo, pakko se on myöntää että tää 30 astetta bikineissä saa aikaan hiukka kesäisemmän fiiliksen kun toi perus Suomen kesä :-D tai ainakin mitä olen Fabosta kuluneen viikon säistä siellä päätellyt ;-)

      Poista