keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kesäkuun koulutusasua

Ajastettu

Tässäpä olisi eräs asu, joka päällä osallistuin töiden puolesta koulutuspäivään. Vaikkei pukukoodia olekaan, haluaa sitä tuollaisiin juttuihin tietenkin pukea jotain siistiä päälleen. Raikas seilorhenkinen asu sopikin mielestäni täyttämään tuota tehtävää oikein mainiosti, kun alkukesästä se elohopeakaan ei ollut päässyt kipuamaan vielä kovinkaan korkeisiin lukemiin. Mitäs te tykkäilette?

5 kommenttia:

 1. Vautsi! Näyttääpä tosi raikkaalta toi keltavalkoinen raitapaita yhdistettynä siniseen bleiseriin... en oo koskaan ees ajatellukkaan muunlaisia raitapaitoja ku perus sinivalkosia tai sinimustia mutta nyt pitääkin ruveta kattelee kaupoissa muunvärisiä raitoja. Ainoa juttu on että itse vaihtaisin kyllä kengät johonkin kevyempiin, noi näyttää hirveän raskaalta muuten niin kesäisen ja raikkaan asun kanssa. Valkoset varrettomat converset tai vaikka jotkut mustat ballerinat vois sopii paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tohon niin ihastuin raikkautensa vuoksi! Ja siis tod jotkut toiset kengät olisivat sopineet paremmin. Mä vaan kun olin tuolloinkin mun poikaystävällä, jossa mull oli yhdet-kahdet kengät mukana,niin ei päässyt valikoimaan (: sama ongelma ollut vähän läpi kesän etenkin asusteisiin kanssa, kun siellä olen ollut (:

   Poista
 2. vauu :)upea asu ! sulle sopii hyvin valkoiset housut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ((: hi, jotenkin noista tulee teinifiboja, niin täytyy vähän laittaa jotainnaikuisempaa kaveriksi, niinkuin bleiseri :-D

   Poista
 3. I just love this outfit! The jeans look great on you :)

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista