tiistai 24. heinäkuuta 2012

Maanantain asu

Kävimme maanantai-illasta pyörähtämässä Sellossa. Mä olisin halunnut keskustaan, mutta jotenkin kummasti Ville sai mut kääntymään Sellon puoleen, jonne pääsee ajamaan autolla suoraan ilmaiseen parkkihalliin ja ei tarvitse tsippailla ulkona, jossa taivaalta tulee tavaraa enemmän kuin kuvitella saattaa. Kävimme syömäilemässä kiinalaisessa buffetissa, ihailemassa marsuja eläinkaupassa, katsomassa Villelle kauluspaitaa ja parissa mun vaatekaupassa. Mun oikeasti tarvitsisi hankkia ihonhoitotuotteita, mutta ajattelin säästää tuota miesparkaa. Olivat erään ystävänsä kanssa keskustelleet, kuinka se Kicks on nyt vaan kaikista kaupoista pahin, oikea helvetti maan päällä. Kirkkaat valot, ne lukuisat toisiinsa sekoittuvat hajuvedet aiheuttamassa päänsärkyä ja tyttöystävä siellä into pinkeenä tutkailemassa purnukoita ties kuinka kauan. Ja ei tietenkään tuoleja missään. Päätin kipaista hakemassa purnukkani joku päivä vaikka töiden jälkeen ihan kaikessa empaattisuudessani.

Törmäsinpä muuten tuohon omaan nahkatakkiini Carlingsin alerekillä roikkumassa ihan hyvään hintaan. Kokoja oli ainakin vielä M:stä ylöspäin, ihan näin vinkki vitosena vain. Oma koko oli jo päässyt loppumaan, joten ketutus ei ole ihan niin suuri.

Nyt alkaisi sitten neljän päivän työputki ennen vapaata viikonloppua. Niitä ei ole montaa tänä kesänä ollutkaan vielä. Innolla odotan tulevaa viikendiä. Pääsee näkemään Annia ja muita Jyväskylän asukkeja pitkästä aikaa! 

Oikein ihanaa päivää teille tuosta kaikesta harmaudesta huolimatta! Mä meinaan ottaa kaiken irti päivästä pukeutumalla valloittavan  pehmeään neuleeseen ja fiilistelemällä syksyisiä tunnelmia. 


<3:Khaija


Ps. Mut löytää nykyään Instagrammista nimimerkillä khhaija. On mulla toi appi ollut jo pidempään, mutta nyt  tutustuin sen ideaan ja taisin hieman innostua. Tageja en osaa vieläkään laittaa, mutta muuten sen kai handlailen. Tulkaa ihmeessä seurailemaan, niin pääsen tutkimaan teidänkin profiileja ja seurailemaan takaisin (-:

Pps. Mun asuni pääsi toistamiseen Indiedaysin päivän inspiraatio -asuksi. Niitä pääset tutkailemaan ja tykkäilemään täällä. Oon kyllä aika happyhappy tuosta pienestä tunnustuksesta !

Ppps. Laittakaahan mulle kyssäreitä tulemaan kysymyspostaukseen, niin pääsen vastailemaan (;

10 kommenttia:

 1. Love this look!

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 2. On toi asu kyllä aika ihana! ((:
  Mä en tykkää käydä Kicksissä, syyt onkin mainittu jo tossa postauksessa. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitss!

   Haha, sussa asuu pieni sisäinen mies ihan selkeästi :-D Toi oli kyllä melko kaunisteltu versio poikkelssonien dialogista tossa postauksessa!

   Poista
 3. Mäkin oon tänään opiskellut tota Ingstagrammia, puhelimessa ollut jo jonkun aikaa, mutta en oo vielä kovin inessä skenessä :D Ja ihana asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en mäkään ilmeisimmin :-D Mutta mä rupeilin seurailemaan suakin ja ehkä tää tästä pikkuhiljaa :)

   Mutta kiitos!

   Poista
 4. tageja voit laittaa kun laitat ensin # ja sen jälkeen sanan. esim #summer. ja jos haluat merkata käyttäjän esim; @khhaija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon! (((:

   Ton ois tosin ehkä voinut saada selville, kun olisi hiukka katsellut mallia noista toisten postailemista kuvista :-D Mutta palikka, mikä palikka.

   Poista
 5. Ihanat kengät!!

  http://www.sevenstepstotown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ooohh kuinka ihanat kengät <3 ja tuo hame!

  VastaaPoista