keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Jeather pants
 


Neule & Koru - Gina Tricot / Housut - Vero Moda / Laukku - Furla

Syksyn eräs kuuma juttu, ovat ilmeisesti vahapintaiset farkut. Kyseessä on siis ikäänkuin farkkujen ja nahkahousujen yhdistelmä. Farkkumainen mukavuus, nahkahousumaisessa lookissa. Jokainen, joka on blogiani pidempään seurannut, voikin kuvitella, että tällaisena nahkahousufanina oli minun kyseiset housut itselleni syksyksi saatava. Varsin mukavathan nämä jalassa ovat. Nahkahousumaiset housut yhdistettynä pehmeään vaaleaan neuleeseen ovat mulle täyttä rakkautta. Mieluusti olisin kruunannut yhdistelmän värikkäällä clutchilla ja tietysti myös piikkikoroilla. Töihin kun olin menossa, oli koko omaisuus saatava mukaan, joten vain iso laukku tuli kyseeseen. Niin ja johtuen tästä mun kassialmailukesästä, ei oikein hirveää kenkävalikoimaa ollut saatavilla. Mutta enköhän mä pääse vielä piakkoin yhdistelemään näitä uudestaankin, vaikka IL:n sivuilla jotain helteistä vihjailtiinkin. Oi, tulkaa helteet! Kyllä näitä neuleita ehtii syssymmälläkin.

Pikkuhiljaa alan odottaa enemmän ja enemmän syksyä. Uusi opiskelupaikka (okei, sama kampus ja tiedekunta, mutta musta tulee jälleen fuksi. Kolmas kerta toden sanoo, jei!), sekä oma kämppä Jyväskylässä, jossa on kaikki tarvittavat kamppeet samassa paikassa. Jospa ne mut ottaisivat keväiseen duunipaikkaankin takaisin, niin olisi ihan mukavaa elellä. Koulujen alkamiseessa on kyllä jotain maagista, oli sitten kyseessä vanha tai uusi koulu. Sellainen uuden alun ja uusien mahdollisuuksien fiilinki on todella motivoiva ja innostava.  Mun motivaatio on ainakin syksyn suhteen todella korkealla ja haluan niin paljon opiskella ihan täysillä, jossain siellä kaukana siintämässä maalina ne kandin paperit. Alkaa tätä ikääkin jo olemaan sen verran, ettei se valmistuminen jossakin vaiheessa pahaa tekisi. Tosin siihen nyt vielä menee hetki. Odottaako siellä jo moni paluuta mun tavoin koulun penkille? 

<3:Khaija


6 kommenttia:

 1. Great pants!!!

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluan tollaset housut! :o Ihanat! :--D
  Oikeestaan mäkin odotan koulun alkua, vaikken tätä ikinä olisi uskonutkaan sanovani. :DD Tylsä kesä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä ovat !

   Mä olen tykännyt aina koulun alusta, vaikka niinä kesälomailuvuosina sitä ei niin samanlailla odottanut. Nykyään keväällä venailee töihin pääsyä ja syksyn lähestyessä kouluun :-D ja yleisestikin syksyssä on jotain sellaista ihanaa tunnelmallisuutta. Pakko tykkäillä (-:

   Poista
 3. Ihana toi neule<3 onks toi just nyt ostettu Ginasta vai jo joskus aikasemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 viikon sisään on ostettu (: eli voisi vielä löytyä (:

   Poista