torstai 19. heinäkuuta 2012

SnakeyToppi - Carlings / Housut - Zara / Sandaalit - Bulgariasta / Käsikoru - Gina Tricot / Laukku - Lanzetti


Täällä oleilemme nyt yhdessä piiiktästä aikaa Jyväskylässä, tosin keskellä jäätävää kaatosadetta. Ville tuli hakemaan mut eilen illalla töistä ja lähdimme sitten ysin jälkeen ajelemaan. Se oli tuonut mulle tyynyn ja peiton mukanansa, niin pystyin köllimään koko matkan. Awws. Päivän plääninä olisi käydä hiukan kaupungilla, mahdollisesti rakkausiltailun merkeissä leffassa ja syömässä. Tai vuokrata leffa tänne kotiin ja katsella sitä lämpöisessä huovan alla suojassa sateelta. Ehkä voisi mahdollisesti nähdä jotain ihmisiäkin myös. Kunhan tuo sade nyt hiukan hellittäisi. Täällä vietämme nyt tämän pari päivää. Aika jänskä fiilis olla välillä ikiomassa kodissa.

Yllä olisi asukuvia reissusta. Kuvissa esiintyy mun yksi alelöydöistä, jonka onnistuin tekemään sieltä Porto Pii:n jättimäisestä Zarasta, nimittäin nuo käärmekuosiset liehuhousut. Mullahan oli periaatteena, etten shoppaile enää täysin kesävaatteita, mutta ovathan nuo sentään pitkät housut. Kesäkamaa tai ei, menin rakastumaan tuohon liehuvaan keveyteen ja ihanasti laskeutuvaan kankaaseen. Ja vähintään se parinkympin hinta teki sen viimeisen silauksen ostopäätökselle. Lisää käärmekuosia mun vaatekaappeihin, noiden monien käärmekuosisten laukkujen seuraksi.

Nyt voisi ryhtyä vääntäytymään täältä sohvalta peittojen keskeltä ja alkaa valmistautua päivään. Nukkuisin varmaan vieläkin, ellei puhelinmyyjä olisi mua yhdentoista maissa herättänyt. Mutta tällaiset kunnon yöunet, ihanat herkkuaamiaiset ja hömppäohjelmat tekevät toisinaan todella hyvää! Ihanaa päivää kaikille! Onkos teillä mitä suunnitelmia päivälle?

<3:Khaija

6 kommenttia:

 1. Love your pants!!!

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 2. Oijoi, noi housut ovat ihanat! ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onn ((: Tulisi nyt hiukka aurinkoista tännekin niin pääsisi käyttämään. Sopii meinaan hiukan paremmin sellaiseen kun tuohon harmaaseen sadekeliin :-D

   Poista
 3. Rakastan noita housuja, sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä myös (-: En ollut Suomesta ainakaan kyseisiä bongannut, eli ihan kiva, kun nuo valikoimat hiukan vaihtelevat.

   Poista