tiistai 10. heinäkuuta 2012

Liikennevaloissa ihmisten ajatukset vaeltavat paikkaan mieluisaanHame - Zara / Liivi - Topshop / Kaulakoru - Glitter
Siinäpä olisi muutama asukuva teille viimeviikolta. Päälleni päätyi taas tuo ihana keijukaishamonen, joka on varmastikin myös reissussa todella kovassa käytössä. Tykkään tästä vaan ihan valtavasti ja keksisin noin miljoona tapaa yhdistää kaunottaren.  Se käy niin väljien kuin tiukkojen (ei nyt ollut tosta mun keskivartalostani puhe. Reissun jälkeen salille mars!) yläosien seurana. Sen seuraksi sopivat käytännössä mitkä kengät tahansa. Hetken aikaa mulla meni, että tähän maksitrendiin sytyin, mutta nyt kuluvana kesänä tämä rakkaussuhde on päässyt roihahtamaan kunnolla liekkeihin.

En voi muuten kylliksi kiittää tuota ihanaa miestä, joka jaksaa näitä kuvia kanssani räpsiä. Arvostan sitä ihan mielettömän paljon, vaikka se pitäisi sanoa paaljon useammin. Ei kai tässä voi sanoa, kuin että rakastan mun peipsiä ihan mielettömästi.

<3:Khaija

6 kommenttia:

 1. Herranjumala toi kuudes kuva on upee!!<3 Ihan ku suoraan jostain muotilehdestä. Haha me saadaan olla onnellisia, kun meillä on miehet jotka jaksaa räpsiä näitä asukuvia. Monet ei kuulemma jaksa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan eeppistä oli tuo liikekuvien otto, mutta kiitosta! (:

   No niinpä! Ei kyllä varmaan mitään miesten ykköslempparihommaa toi, mutta musta on niin ihana, kun Vilkekin aina välillä ehdottelee kuvauspaikkoja yms. Awws, oon mä vaan onnellinen tosta miehestäni (ja ihan tosi ikävissäni vielä, eli älllödöpöilyfiilikset vaan maksimoituu) (-:

   Poista
 2. ihan mieletön asu taas kerran, oot niin inspiroiva ja luova!!
  ja poikaystäväsi on upea kuvaaja!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Kiitos miljoonasti! ((: ja niinhän se on <3

   Poista
 3. Ihana hame! Omistan hyvin samantapaisen yksilön Mangolta, tosin ilman noita halkioita. Oon pitkän aikaa vihannu vihreetä, koska oon kokenu, ettei se oo "mun väri", mutta nyt ku näin ton hamee niin tuli suuri houkutus hankkia joku vihree vaate, näyttää nimittäin sopivan hienosti vaaleelle!

  Niin ja kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. OIOIOI ihan huikeita kuvia, oot ihan mieletön kaunotar! <3 Ja asu on hyvin pitkälti TÄYDELLINEN, rakastan maksihameita ja maksihame yhdistettynä nahkaliiviin on ihan huippukombo!

  VastaaPoista