keskiviikko 1. elokuuta 2012

ElokuuTällaisessa asussa avasin syksyn. Tai elokuun nyt ainakin, miten sen nyt tahtoo ajatella. Nyt annoinkin itselleni luvan himoita täysillä syksyvaatteitta. Mun on jo todella pitkään (varmaan koko heinäkuun ajan :-D) pitänyt koota tänne bloginkin puolelle kollaaseja kaikista syksyhimotuksistani. Pakkohan mun on vielä moinen tehdä, ihan jo pysyäkseni itse kartalla. Hyvä sitä on pikkuisen suunnitella, mitä kaikkea sitä ihan oikeasti tarvitseekaan. Jos tottapuhutaan, niin taidan tarvita vain ja ainoastaan lisää kaappitilaa sekä kirpparipöydän. Niin ja talvitakin. Ja mustan aitonahkaisen takin. Ja camotakin. Mut hei, Suomen sääolosuhteissa mun takkitarpeet eivät edes ole kovin liioiteltuja.

Lupasin muuten tuossa jokin aika sitten itselleni, ettei blogiini tulisi enää yhtään tuossa etupihallamme kuvattua asua. Tuo kuin saavista kaatamalla tullut vesi oli kuitenkin kanssani hiukan eri mieltä. Toisaalta, eipä näitä maisemia olekaan luvassa taas kuin vajaan kuukauden. Sen jälkeen saatte jälleen ihailla kuvissani kauniin Keski-Suomen rumimman lähiön ihania maisemia.

Mutta kaipa taidan painua unille kullan kainaloon. Mitäs tykkäilitte asusta? Mun mielestä jotenkin todella kivan syksyfiiliksinen. Tuo mun hamppukasafledani on tosin puolestaan hyvin kaukana kivasta. Jotain sille täytyy tehdä. Olen miettinyt jotein kevyttä liukuvärjäyssysteemiä toffeen sävyillä. Tuleeko täystyrmäystä? Mutta nyt sinne unille. Oikein hyviä öitä raksut. Tai huomenia. Tai mitä ikinä (-:8 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin kaunis näissä kuvissa :) Ja asustakin tykkään hirmu paljon, hattu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä haluaisin useamminkin pukeutua näin! Ja hatut <33

   Poista
 2. Upea asu! Näytät niin tyylikkäältä, kaikki toimii yhdessä ja luo tosi näyttävän ja kauniin kokonaisuuden! Tää on ehkä mun lemppari sun asuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kyllä kirjoitat jotenkin ihania kommentteja. Jotenkin erottuvat joukosta. Rupea ihmeessä bloggailemaan (;

   Ja kiitos todella paljon ! (-:

   Poista
 3. Täydellinen asu, tollanen boho chic- tyylinen! Metsi tykkäilee erittäin paljon :)

  xx
  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ((: minä myös tykkäilen tän tyylisistä asuista!

   Poista