lauantai 11. elokuuta 2012

Siskoni kengissä

Torstaina olimme pyörimässä Helsingin kaduilla moikkailemassa ihmisiä. Ensin suuntasimme Villen kanssa sinne Sanomatalon kiinalaiseen, joka on kovin mainio tapaus. Sieltä suuntasimme kahvittelemaan eri kokoonpanolla ja tämän jälkeen kokoonpano vaihtui jälleen ja menimme yksille. Ensin kävimme vaihtamassa kuulumisia olusten (ja sidukan) ääressä keskustassa. Tämän jälkeen suuntamme kävi Kallion bupielämän luvattuun valtakuntaan halvan sangrian perässä ja lopulta vielä Kalliohoviin. Jos vanhat merkit olisivat pitäneet paikkansa, olisi tämä yhdille yhtien jälkeen johtanut armottomaan bailaukseen pikkutunneillle asti. Mutta mitä tekee tämä mummoutunut pariskunta? Lähdimme hipsimään junalla kotia kohden siinä kymmenen nurkilla. On se hyvä totutella bingoelämään jo hyvissä ajoin. Ei siinä mitään, hauska ilta oli kaikin puolin!

Mun asuni koostui hyvin siskopainotteisista elementeistä. Mekon oja vyön olen saanut hänen kirppiskasastaan pelastetuksi ja kengät, sekä huivi ovat vain lainassa. Mutta kuinka kätevää, että olemme suunnilleen samaa kokoa. Kätevää ainakin minulle, kun siskoni vaatekaappi on ihan unelmien aarreaitta. Toinen toistaan siistimpiä juttuja pullollaan.

Ajatelin nyt vielä kaikille valoittaa tämän blogini sisällöstä yleisesti, että tämä ei tosissaan ole mun päiväkirja. Näiden tajunnanvirtahöpinöiden perusteella ei kannata tehdä mun älykkyydestä mitään päätelmiä. Saati sitten koko naiskunnan älykkyydestä. Tyylipäiväkirjan kriteerit tämä taitaisi hyvinkin täyttää, mutta voin vakuuttaa, että mun päässäni vilisee muutakin kuin Heman riepuja ja uusia popoja. Uskon hyvinkin, että suurin osa tämän käsittääkin, ajattelin nyt kuitenkin vielä tehdä seikan kaikille selväksi.

Istutaan juuri junassa matkalla suloiseen Savoon ja en voisi olla iloisempi, että pääsee katselemaan tuttuja maisemia monen kuukauden tauon jälkeen. Junaverkko pelaa ja elämä hymyilee. Vielä kun pääsisi eroon tästä aamuvuoron jälkeisestä väsymystilasta. Eipä mulla siis muuta, kuin että oikein loistavaa viikonloppua kaikille! Pitäkäähän kivvaa! Minä aion naattia oikein kunnolla (;

<3:Khaija

7 kommenttia:

 1. Herranjestas, sulla on upeet sääret !! Ja muutenki:)

  VastaaPoista
 2. Heippa!Löysin sun blogin sattumalta kesälomalla ja oon jääny ihan koukkuun! näytät niin hyvältä ja sun asut on upeita joka postauksessa ja kirjoitusten perusteella vaikutat älyttömän hyvältä tyypiltä!Pakko kysyy tässä että harrastatko mitä liikuntaa kun sulla on noin upee kroppa ??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit kuin iloiseksi teit mut kommentillasi! Etenkin se, että musta saa hyvän tyypin kuvan on ihan mahtavaa, kun välillä mietityttää, millaisenkohan bimbokuvan musta oikein saa :-D mutta kiitos tuhannesti!

   Ja nyt täytyy sanoa, että mulla on ollut pahin läskeilypuolivuotinen ikinä! Eli kai pitää vedota geeneihin, aineenvaihduntaan, vaatevalintoihin ja kuvakulmiin. Ja niin, en omista autoa / bussikorttia ja asun Jykylässä aika korvessa. Ja toisinaan kyl koitan jtn urheillakin kyllä (-: periaatteessa voisi tehdä elämäntavoista postausta, en tosin tiedä onko mulla mitään sen täydellisempää sanottavaa aiheesta !

   Poista
 3. hihi, kiva asu;D!!! Voitais meilkein olla siskoja;).

  Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ((-: haha, ainakin huivisiskoja!

   Poista