torstai 30. elokuuta 2012

We should be happy ever after


Hame - Zara / Paita - Vero Moda / Laukku - Furla / Kengät - Dinsko

Sitä jotenkin kuvittelisi, että punaista maksihametta tulisi kaikessa räikeydessään käytettyä säästellen. Kuitenkin tuo kyseinen yksilö on eksynyt päälleni melkoisen lukuisia kertoja. Ehkä se on juuri se räväkkyys, joka mua viehättää. Tuon seuraksi kun ei tarvitse pukea kovinkaan kummoista yläosaa ja asusteita ja siltikin se vaan säväyttää. Ainakin siis mua, ja sekös on tärkeintä. 

Keltään ei ole voinut jäädä huomaamatta mun intohimoinen suhtautuminen näihin pitkähelmaisiin ihanuuksiin ja nyt musta tuntuu, että voisin käyttää kyseisiä vaatekappaleita vaikka vuoden ympäri.  Mutta mitäs te tykkäilette, sopivatko maksihameet myös syksyyn vai kierrättekö mokomat mahdollisimman kaukaa?

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Ympäri vuoden vaan! Nää kuvat aiheuttaa syvää kateutta, helkkarin matkasuunnitelmat ja shoppailulakko :D Nytkin oon lähdössä Jyväskylään ja vaan mietin miten saan pidettyä itseni kurissa kaupungilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep samaa mieltä! Nomuthei, vertaapa nyt vähän niitä ihania kokemuksia joihinkin vaatteisiin?! Tai siis kun eihän niitä voi verrata! Ja sulla on kyllä upeita vaatteita (-:

   Poista
 2. Ihana toi hame! Muutenkin nätti yhdistelmä. :)
  Itse arastelen hieman maxihametta, mekot kyllä menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (-: No siis mullakin tulee toisinaan sellaisia kivoja viboja jostain tietystä uskontokunnasta, kun tuollainen päällä menen :-D mutta jotenkin tykkään silti!

   Poista
 3. OI. Paljonko toi hame maksoi?

  T. köyhä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiskybää taisi olla. Mut eiköhän tollasen tekisi nopsakkaa itsekin? (-:

   Poista