keskiviikko 22. elokuuta 2012

Before the rain fallsMaxi skirt - Zara / Top & Necklace - Gina Tricot / Jacket - Aleksi 13 / Bag - Furla

Tänään viimein uusi maksihameeni pääsi osaksi asua. Se on kerrassan loistava ja käy niin kivasti uusien hiuksieni kanssa. Jotenkin tuosta tulee mieleeni teatterin esirippu. Sellaisella hauskalla tavalla.

Nyt on parit superpitkät ja kiireiset työpäivät takana ja parit vapaat edessä aikamoisen kivalla ohjelmalla. Villenkin sain nyt pitkästä aikaa mun kainaloon, joten eihän tässä voi kun nauttia olostaan. Eilen tuli vähän takapakkia syksyn suunnitelmiin, mutta ei kun mol.fi tulille ja pää pystyyn. Eiköhän niitä töitä vielä löydy, eniten vain ottaa päähän se työnhakurumba. Mutta kuten sanoin, muuten menee aivan loistavasti. Opinnot alkavatkin jo kohta ja ehkä sitä voi hyvällä omallatunnolla keskittyä hetken aikaa ihan tenttikirjoihin ja uusien ihmisten tapaamiseen kaikkien starttibileiden ja muun mukavan merkeissä. Mutta nyt painun tuon mieheni seuraan! Adios ja mukavaa iltaa!

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään jotenkin ihan sikana punaisen ja mustan nahan yhdistelmästä!

  VastaaPoista
 2. Ehkä vähän turhan paljon liikaa kuvia mutta muuten tosi kiva asu ja onnistuneita kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin paljon hyviä niin vaikea valita (; helpompi iskeä vaan paljon. Mutta ehkä voisin kokeilumielessä laittaa joskus vähemmänkin. Täytyy katsella (: Mutta kiitos asiallisesta kommentista, tästä jäi hyvä mieli!

   Poista
 3. Oonkohan jo sanonut tän, vai ajatellut vaan mielessäni, mut sun uudet hiukset on täydelliset!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin oon ihan in lööööv. Kun kattoo noita blondikuvia, niin tulee ihan plääh-fiilikset :-D

   Poista
 4. Joo jos siis oot tulossa sinne Tradetrackerin tapahtumaan viideks niin nähään kyllä siellä :) Hei upee asu ja noi sun hiukset, tykkään tosi paljon kun ne on tummat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä nähdään! Onneksi kirjotit ton viideksi, kun olisin ihan iloisesti ilmaantunut paikalle vasta kuudelta :-D

   Poista