perjantai 2. marraskuuta 2012

Would you go along someone like me?









Housut - Dr Denim / Takki - Aleksi13 / Vyö & Paita & Laukku - Second Hand / Maiharit - Dinsko / Hanskat - H&M /Karvakaulus -Sokos 

 Mulla on ollut tässä vähän probleemoja tuon netin kanssa. Tällä hetkellä on kännykän netti käytössä ja voi luoja, että se osaa olla hidas. Nämäkin kuvat latasin pariin otteeseen, kun tekniikka oli sitä mieltä, että tää asu oli tällaisenaan hieman synkkä. Sen mielestä sellaiset puoliksi vihreät tai vaihtoehtoisesti raidalliset kuvat toisivat vähän piristystä hommaan. Itse tykkäilen kovin tuosta kokomustasta lookista. Ja noista hanskoista. Rakkautta.

Mä viettelen täällä oikein railakasta perjantai-iltaa. Mun ohjelmassa on ollut kämpän siivousta, kokkailua ja nyt meinasin oikein repäistä ja pistää pyykit pyörimään! Tein tossa myös äsken ensimmäistä kertaa elämässäni raakasuklaata ja kelailin postailla siitä. Haha, ei kuulosta yhtään surulliselta viettää perjantai-iltaa yksin suklaan kanssa? Nojoo, on se välillä ihan kiva ottaa relasti! Etenkin kun oli ihan mukavan rapsakat fiilikset ton keskiviikon bibisten jälkeen... Ja ihan rehellisesti sanottuna on tää ihan kivaakin puuhaa jammailla täällä menemään rauhassa. Viikonlopun suunnitelmissa olisi lisäksi mm. värjätä tyvikasvu ja katsoa luentoja(HIMYMI:a). Kun nää mun jutut ovat näinkin jänniä niin taidan ihan suosiolla sanoa heipat! Onkos teillä jotain kivoja suunnitelmia viikendiksi? Entäs mitä tykkäilette asusta?  Pus moi!

<3:Khaija

7 kommenttia:

  1. Oot kyllä niin kaunis! Ja ihana asu! :-)

    VastaaPoista
  2. sun kuvia on vaan niin ilo katsoa :) oot niin super ihana ja kaunis <3 oon varmaan sanonut tuhat kertaa, mutta kuitenkin! ihailen sua todella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, oot kyllä niin höpsö! Kiitos paljon ihan mahdottoman kauniista sanoista<3

      Poista
  3. Oot superhyber kaunis ! ja rakastan sun tyyliä ihan yli kaiken :3 ja jep ollaa Emilian kans samiksii ^ meinaa iteki ihailen sua :)) !

    VastaaPoista
  4. Tuo takki ja tuo karvakaulus, niin ihanat!! Ja kokonaisuus on kyllä taas supertäydellinen ♥

    Mulla on myös todella vauhdikas perjantai-ilta ja koko viikonloppu. Toivun viisaudenhampaiden leikkauksesta, joten on aika nuutunut tää meininki täällä :D Katsotaan, kuinka saan yöllä nukuttua, perinteisestihän se särky alkaa just sillon kun pitäis alkaa nukkumaan :D

    Ihanaa viikonloppua ihana! ♥♥

    VastaaPoista