keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Onnellisuus

Tämän postauksen kuvat ovat aika pitkälti vastaus siihen, miksei asukuvia ole blogissani tavalliseen tahtiin. Täydellinen pimeys kun laskee jo neljään mennessä, on niitä kuvia pikkasen vaikea ottaa. Taitaa olla jokaiselle bloggaajalle valitettavan tuttu tilanne. Eilen kävimme kuitenkin Jennan kanssa katsomassa uusinta Twilightia ja koitimme käyttää hyväksemme kauppakadulle asennettua jouluvalaistusta. Itse leffasta mulla ei ole sen syvällisempää analyysiä. Kuumia miehiä ja, no siihen se sitten taisikin jäädä. Ehkä mä olen jo kasvamassa yli noista teiniajoista kun ei enää tollaiset leffat nappaa? 


Nyt mulla on sellanen fiilis, että tekee mieli kirjoitella muustakin kuin uusista paidoista ja asuista. Mulla on nimittäin nyt jotenkin ihan mielettömän hyvät fiilikset elämästäni, itsestäni ja kaikesta. Mä olen tässä nyt parisen kuukautta ollut ajoittain melkoisen rikki, pohjalla ja miettinyt miten mennä eteenpäin. Nyt kuitenkin lähiaikoina on mieleni vallannut mieletön onnellisuus, ihan vain tähän olemiseen. Olen alkanut nauttia omasta seurastani ihan eri tavalla. Täällä istun idioottihymy naamalla ihan vain koska tulee hyvä biisi ja sain luettua ahkerasti laskista.

Ensimmäisiä kertoja elämässäni mä olen vastuussa tekemisistäni vain itselleni. Olen muuttanut suoraan äiskän helmoista asumaan poikaystävän kanssa yhteen. Nyt jotenkin tajuan sen idean, kun jengi liputtaa yksinasumisen puolesta. En ole varmaan ikinä oppinut olemaan enemmän kuin nyt tässä viimeaikoina. Voin tehdä juuri mitä haluan. Toisinaan, kun suunnitelmiin tulee muutoksia, mä mietin pitäisikö mun ilmoittaa jollekin. Soittaa ja pahoitella, että tulenkin kotiin myöhemmin kuin olin sanonut. Sitten voinkin vain naurahtaa ja tajuta, että mähän voin olla ihan juuri niin myöhään ja ihan missä mua huvittaa. Nauttia elämästä. Oli se paikka sitten hyvät bileet tai yliopiston kirjasto. Kuhan se tuntuu hyvältä musta itsestäni. Ja pakko vielä tähän lisätä, etten mä minkään natsin kanssa ole ikinä seurustellut. Sitä vain haluaa tietenkin ottaa toista huomioon, jos asuu yhdessä. Siinä helposti pistää muiden tarpeet omien edelle. 

Mä olen myös tosi onnellinen siitä, että olemme eksäni kanssa hyvissä väleissä. Tietenkään pieniltä draamoilta ei olla säästytty, ihmisillä kun tuntuu olevan käsittämätön tarve kertoa mitä ihmeellisimpiä tarinoita toisten nimissä. Ei meillä kummallakaan ole tarvetta olla toistemme parhaita ystäviä, mutta on se vaan siistiä jos törmätessä voi heittää sitä kuuluisaa huonoa läppää eikä tarvitse vaivaantua. Vapauttava fiilis, kun ei ole kenenkään kanssa huonoissa väleissä.

Olen jotenkin alkanut tajuta sitä ajatusmaailmaa, että me jokainen olemme se pieni mies omassa veneessämme. Tuo ajatus ei enää herätä mussa pelkoa, niinkuin aiemmin. Mä olen asetellut lämpöisen huovan kivasti siihen paatin pohjalle ja alkanut nauttia mukavasta matkastani. Ja onneksi ne kavereidenkin veneet ovat vain yhden Whatsapp -viestin päässä ihan milloin vaan. Ja ei, en ole menettänyt uskoani hyviin miehiin, yksisarvisiin ja muihin satuolentoihin. Eiköhän joku päivä vielä joku upea tyyppi vie multakin jalat alta. Nyt on kuitenkin juuri hyvä olla näin. 

No ethän sä oo sillon onnellinen, jos sä oot häkissä, etkä saa tehä mitään. Sillon sä et oo vapaa. Onnellisuus on niinkun sellasta, että elää nyt. Tässä hetkessä.

<3:Khaija

26 kommenttia:

  1. Voi kimble ihana kun oot onnellinen! <3 Ansaitset sen todella!! Ja ppppsssss meen kattoo twilightin lauantaina ja odotan innolla;) En voi kasvaa IKINÄ yli twilightista :''''''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi pus<3

      Haha, no siis haluun todella kuulla sun mielipiteen kun oot sen nähnyt! Meillä oli jotenkin aika tyhjentävän hysteerinen meininki kun pääsimme leffateatterista ulos :-DD

      Poista
  2. Olipa mukavan positiivinen postaus tänne syksyn pimeyteen, tunne välittyi ruudun toiselle puolelle! :-) P.S. Vaikket asusta aikonutkaan jutella niin pakko on huudella kuitenki vähän, et rakastan noita bootseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että välittyi (((-: Noi on kyllä niin muksat! Haha, ja ehkä toi shortsivalintakin koitti olla jotain taistelua kaikkea syksyisyyttä ja pimeyttä vastaan!

      Poista
  3. Ihana postaus, varsinkin kun itse oivaltanut samoja juttuja viimeisten kuukausien aikana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava kuuulla, että säkin olet samoissa fiiliksissä! Aika parasta nimittäin! (-:

      Poista
  4. Piristävä postaus ja ihanaa että olet onnellinen :) Parasta on juuri silloin kun on tyytyväinen tähän hetkeen. Pitäisi itsekin vähän useammin muistaa tuo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Niinpä! Mä olen ruvennut muutenkin ottamaan vähän rennommin ja opetellut elämään enemmän tässä hetkessä (-: Liian usein se meinaan unohtuu!

      Poista
  5. Vihdoin liityin lukijaksi googlenkin kautta niin nyt pystyy helpommin kommentoimaan: sulla on ihana blogi ja niin kiva tapa kirjottaa! Erottiin pari viikkoa sitten poikaystävän/avomieheni kanssa ja kun lukee näitä juttuja niin muistaa, että kyllä se valo tunnelin päässä mullakin häämöttää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun liityit (-: Kyllä se siellä todella on odottamassa! (-: Mutta paljon voimia ja haleja sulle sinne<3

      Poista
  6. Upeita kuvia saitte aikaiseksi tuolla meidän söpöllä kävelykadulla! Niin ja hei onneks siinä leffassa oli sentään kuumia miehiä, muuten ois ollut varmaan ihan huono ;D

    Ihana kuulla, että sulla on nyt hyvä fiilis. Olen todella iloinen sun puolesta. Muakaan ei estä mikään vaikka tuo mies täällä onkin, joten jos tuntuu siltä, niin viestiä saa heittää tännekin ihan millon vaan ♥ Ja onhan meillä sitä yhteistä hauskaa tulossakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, melkoisen rankalla kädellä noissa joutui värejä säätämään, että näyttivät miltään! Se on tuo pimeys nyt saapunut, eikä sille mahda minkään! Haha, no jooo, vähän vaan tuli sellanen "nähty jo" -fiilis niistäkin :-D Aikamoinen ronkeli täällä!

      Oot kyllä niin kultanen<3 Kiitos kauniista sanoista! Ja joo siis en kyllä tarkottanut viestittää, ettei suhteessa voisi tehdä juttuja. Olisi kyllä mukavaa taas nähdä sua! Ja niinpä, en kyllä malta odottaa! ((-:

      Poista
  7. tykkäsin tästä ihan kybällä <3 oot ihana :')

    VastaaPoista
  8. Kertakaikkisen ihana kirjotus. <3 :) Oon ymmärtäny että vaikutat samassa kaupungissa kun minä ja näissä kuvissa olikin sitten jo tosi tutut maisemat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Hihi, ton Jyväskyläläisemmäksi on joo vaikea päästä! Tai ehkä tuo satama ja kaikki Jyväsjärven sillat, sekä kampusalue kuvastavat Jyväskylää mulle vieläkin enemmän (-:

      Poista
  9. kia mulla olis sulle haaste :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/2012/11/this-is-what-my-blog-is-all-about.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna haasteesta! Pitänee toteutella tällainen! (-:

      Poista
  10. ihana postaus! :) pakko kysyä että eiks toi loppu oo jostain biisistä, kuulostaa niin tutulta mutten muista yhtään sen biisin nimee? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juup, Pyhimys - Nyt, siitä lopusta. Noi on niitä lasten sanomia juttuja. Niin viisaita sanoja, että oli pakko laittaa tuohon (-:

      Kiitos miljoonasti!

      Poista
  11. Nyt vasta pääsin lukemaan tän rauhassa. Oikein mukavaa kuulla sun ajatuksia. :-) Uskon, että tollanen fiilis tulee just sen eron ja murtumisen jälkeen.

    VastaaPoista