sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Onnellinen nainen



  Nyt on viikonloppu ohitse ja ohjelmassa onkin ollut oikein kunnolla synttäripippalointia. Olen nyt halunnut osallistua kaikkiin mahdollisiin Jyväskyläjuttuihin, kun näitä ihmisiä pääsee vielä näkemään. Onneksi kesällä on sentään Summer Sound, jonne tulee ihan mukavasti jengiä täältäkin! Perjantaina juhlimme Annia ja eilen Katjaa. Kuvamateriaalia löytyy molemmista melkoisen reilusti, mutta ajattelin nyt kaikkia logiikan sääntöjä vastaan aloittaa eilisestä illasta. 


Oli kyllä ihan huikea ilta ja tunnelma. Toivottavasti välittyy kameran kautta sinnekin, vaikka tämä verbaalinen luovuuteni onkin melkoisen lähellä nollaa. Katsokaa vaikka vaan kuvat :-D Tosin osa kuvistakin on hiukan tärähtäneitä, eli koittakaahan kestää! Kävimme porukalla syömässä Amarillossa masut täyteen ja mikä olisikaan sen parempi tapa aloittaa illanviettoa! 







Keskustassa oli mielettömästi ihmisiä liikenteessä, kun täällä Jyväskylässä oli Yläkaupungin yö. Me päätimme suunnata omalla porukalla istuskelemaan satamaan pois kaupungin vilskeestä. Ilma oli kirkas, taivas upea ja ihan mukavasti tarkeni istuskella ulkona. Spotifyt vielä pyörimään taustalle. Tuo satama-alue on kyllä ihan mielettömän kaunis.








Lauloimme päivänsankarille kauniin synttärilaulun. Korkealta ja kovaa tottakai. Oli kyllä korviahivelevää kuultavaa varmasti. Verrattavissa vähintäänkin Semmareihin, joiden keikka olisi ollut eilen Seminaarimäellä. 







Pelailimme potkupulloa, kun ei kellään sattunut palloakaan olemaan mukana. Saatoin ehkä hieman keskittyä tuohon kuvaamispuoleen, kun en ole ehkä mikään vuosisadan joukkueurheilija. Ensi viikolla tosin menemme porukalla pelaamaan jalkapalloa ja meinaan todistaa epäilijoille, että kyllä mäkin voin juoksennella pallon perässä siinä missä kuka tahansa muukin. Tai no, ehkä ainakin sitä palloa karkuun jos en muuta. 






Illasta suuntasimme istuskelemaan Rumaan. Haha, kuinka yllättävää. (Mutta hei, sinne pääsee ilmaiseksi sisälle ennen yhtätoista!) Kävin pyytämässä baarimikkoa tekemään Katjalle jonkun hyvän ja kauniin synttäridrinkin. Siinä kun baarimikko loihti juomaa, katselin pöytäämme ja kuuntelin kuinka ystäväni nauroivat siellä. Taustalla soi ihanan rento musiikki. Tuli jotenkin mielettömän onnellinen olo. Olen kyllä tutustunut upeisiin ihmisiin täällä. Ei voisi olla paremmin. Drinksustakin tuli onnistunut ja hyvin suloinen, sateenvarjot ja kaikki! 





Rumassa emme hirmuisen myöhään viihtyneet. Synttärisankarikin lähti aikaisin kotiin, että jaksaa aamusta lukea pääsykokeisiin. Tyttö meinaa vaihtaa opiskelemaan Turun yliopistoon ja olen kyllä hiukan surullinen, jos hän ei enää ensi vuonna täällä kanssamme ole. Mutta on ollut ihanaa saada kuitenkin tutustua!


Kotimatkalla raidasimme yhden leikkipuiston. Nuo ovat ihan huikeita laitteita(?) ja olen pidempään jo salaa haaveillut kyseisen tesmaamisesta. Ei ole sitten lapsuusvuosien moista tullutkaan tehtyä. Yöaikaan uskaltauduin toteuttamaan haaveeni ja olihan se vaan siistiä! Saatoimme kotimatkalla poiketa myös Nikon luona hiukan "jamittelemassa". Toisin sanoen toteamassa, että en bassoa osaa soittaa enää lainkaan, ääni oli ihan käheänä ja kitaralla luonnistui huikeat neljä sointua! 





Nyt ei runosuoni sen kummemmin enää syki. Näinpä voisinkin nyt vastata tuohon Annikalta saamaani kysymyshaasteeseen, ennenkuin unohdan täysin. Kiitos muuten haasteesta! (;


1. Minkä leffan kävit katsomassa viimeksi teatterissa?
Taisin käydä katsomassa Tompan upeaa juoksua, eli sen uusimman Mission Impossiblen.



2. Mikä on pahin tapaturma mikä sulle on käynyt?
Hmmm. Mä olen aina ollut mielettömän varovainen kaikessa ja mulle ei ole hirveämmin mitään tapahtunut. Mulla ei ole ollut murtumia, enkä ole leikkauksiinkaan esimerkiksi joutunut. Ehkä pahin oli joskus pienenä, kun ajelin pyörällä taloa ympäri. Siellä yhdessä kulmassa oli paljon irtokivihiekkaa ja kun käänsin ohjaustankoa, ne käsipehmusteet lähtivät irti niistä ohjaustangon päistä ja toinen niistä rautaisista ohjaustangon päistä meni mun poskesta puoliksi läpi. Jos tosta nyt sai yhtään mitään selkoa?



3. Mitä kuuntelet nyt? Tai mitä ääniä kuuluu?
Mun vaava kehrää ja tuhisee tossa kyljessä, vierestä kuuluu tietokoneen naputusta ja Suomen pelin jälkipuinnit pyörivät telkkarissa. Voisikin itseasiassa vaihtaa jääkiekon Reginaan. Olen nyt ihan rakastunut kyseisen bändin tuotantoon.




4. Mikä on sun lemppari hajuvesi?
DKNY:n  Be Delicious fresh blossom on ihan ykköslemppari ja hyvänä kakkosena tulee Miss Dior Chérie.


5. Mitä unta näit viimeksi?
Ihan kamalaa pettämisunta. Aika harvoin muistan, mitä unta olen nähnyt, mutta nyt oli sellanen surkufiilis aamulla kun heräsi ja piti hetken mietiskellä, että tajusi sen olleen todella vain unta.



6. Mitä teit viime syntymäpäivänäsi?
Kävin ulkona syömässä ja sitten söin kakkua! :-D



7. Pystytkö koskettamaan kielellä nenänpäätäsi?
No en! Yritin täällä ties kuinka kauan.

8. Mitä täytteitä otat pizzaan?
Yleensä olen ottanut kanaa/tonnikalaa ja jotain juustoja. Mutta melkeinpä parasta on se Ristorante Mozzarella pakastepizza.




9. Minkä supervoiman haluaisit?
Pienenä näin aina unia, että osasin lentää. Taisin jossain vaiheessa oikeasti kuvitella oppivani kyseisen taidon vielä joskus. Nyt kun miettii, niin teleporttaustaito voisi olla se mun juttu.

10. Kenen leffan/tv-sarjan henkilön elämää voisit elää?

Oonko nyt vähän tylsä, mutta tykkään mun elämästä aikas paljon eli en oikein haluaisi olla kukaan muu. Monen julkkisnaisen vaatekaapin voisin tosin ottaa käyttööni milloin tahansa. Haha, Salkkareiden Ismon elämä ois ainakin mielenkiintoista vaihtelua!


11. Mikä on sun lempparikirja?
Risto Isomäen Sarasvatin hiekkaa oli jees, samoin Dan Brownin Meteoriitti ja Murtamaton Linnake. 




Huhhuh! Kirjotin tätä postausta melkosen kauan, kun säädin samalla miljoonaa muuta asiaa.  Keksin omat yksitoista kysymystä vaikka seuraavassa postauksessa ja haastan sitten siinä jengiä vastaamaan. Fonttikin vaihtuu jonkun miljoona kertaa tekstin aikana, mutta ei anneta sen häiritä. Mutta joo, nyt leffadee. Huomenna lähtis vika hiketysviikko ennen kesää. Mulla on meinaan vika tentti perjantaina ja sitten onkin alle viikko, että suuntana olisi kesä Järvenpäässä. Hui. Mutta nyt adioos!


<3:Khaija

11 kommenttia:

  1. Wau mikä asu, oot ollut ihan mielettömän kauniina liikenteessä! :-)<3 Mulla olis kyllä itselle tullut noin lyhyessä hameessa vielä näihin säihin nähden kylmä, joten innolla odottelen jo kunnon lämpösiä kelejä :-P

    <3: Anniina

    VastaaPoista
  2. Hi, kiitos <3 Sukkiksethan mulla oli jalassa, joten hyvin siellä jo tarkenin ainakin (: Mutta toivottavasti kohta alkaa olla jo senverran lämpöiset kelit, että nekin voi jättää kotiin (;

    VastaaPoista
  3. seurusteletko tällä hetkellä?

    VastaaPoista
  4. Komppaan Anniinaa, oot kaunis! Mutta oho, on kyllä lyhyt mekko :D

    VastaaPoista
  5. Hei älkäähän nyt! Mulla on vuosisadan pisimmän jalat, niin näyttää lyhyemmältä kuin onkaan todellisuudessa (: mut onhan se lyhkänen :-D

    VastaaPoista
  6. oi että rakastan tota sun asua <3 ihana yhdistelmä tollanen hempee mekko ja nahkatakki aahh!

    VastaaPoista
  7. mistä noi kengät o ostettu? just tommosii oon ettiny:) muutenki tosi kiva asu!

    VastaaPoista
  8. Noi ovat Dinskosta, tosin jo joskus vuosi(?) sitten ostettu. Voisko jostain kirpparilta onnistaa, jos ei kaupoista löydy? Ensi syksynä kyllä viimeistään luulisi hyllyjen taas täyttyvän cowboyjutuista viimeistään (-: Mäkin noita bootseja metsästin ties kuinka kauan, kun edelliset käytin niin loppuun, ettei enää suutarikaan saanut pelastettua :-D Ovat kyllä huippuja!

    Mutta kiitos paljon ! ((:

    VastaaPoista
  9. Mist toi sun mekkos on? Se on aivan IHANA<3 muutenkin kiva blogi

    VastaaPoista
  10. Se on tilattu Nellyltä (: ja kiitosta vaan!!

    VastaaPoista