keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Päivän nahkapöksyasua ja vähän Bellaa

Tänään käytiin Annin kanssa hieman kiertelemässä kirppareita ja teinkin pari tosi kivaa löydöstä. Ihanaa päästä avautumaan tyttöjen kesken ihan kunnolla aina silloin tällöin. Saa kaikki mieltä painavat jutut käytyä läpi ja kellään ei mene hermot tyttöhömppään. Kirpparikierrokselta suuntasimme hakemaan tavarani luotani ja suuntasimme tähän Annille ja Jonille, sillä huomennahan on vapaata. Onneksi mulla ei mennyt kauaa ja kellään ei mennyt hermot. Olen nopein ikinä valitsemaan noita vaatteita.  Nyt mulla on muutenkin ollut oikein terapeuttinen paripäiväinen.

Eilen illasta vietin ihanaa iltaa seuranani popparipussi, päärynä ja sinihomejuusto (ihan taivaallisen hyvä combo!) ja katselin leffaa 27 Dresses. On kyllä melkoista naisten aivopesua nuo romanttiset komediat. Joku ihana mies tunkee väkisin elämääsi, sitten rakastutaa, mennään naimisiin ja happily ever after.  Ei se leffa mitenkään liikuttava ollut, mutta silti minä sitten pillitin menemään. En nyt ole ihan varma itkinkö juuri tuon elokuvien harhaanjohtavuuden vuoksi vai miettien, miksei oikeassa elämässä käy noin. Tosin jos elämä todellisuudessa olisi noin helppoa, pakkaisin varmaan tavarani ja lähtisin kouluttamaan valaita tai vaeltelemaan Afrikan tasangoille tai ihan mitä vaan. Tyydyn siis mielihyvin ihan tähän todellisuuteen. Vaikkei noissa itkukohtauksissa sen suurempaa ideaa olisikaan, kyllä ne kummasti aina tekevät hyvää.

Mietinpä, että miksi oli hirmuinen tarve iskeä nuo tekonahkapöksyt jalkaan juurikin tänään, kevään kuumimpana päivänä. Melkoisen kuuma pääsi tulemaan. Nyt on viisastuttu moisesta, eli jalassa on shortsit. Bella pyörii tossa ympärillä ihan villinä. Illan suunnitelmat vielä täysin auki, mutta eiköhän me jotakin kivaa keksitä.

Tuo hauveli kansoittaa aikalailla vauhdilla tätä mun blogiani, mutta onkos tuo ihmekään kun se on vain mielettömän suloinen tapaus. Ja poseeraakin vielä innoissaan. Mutta nyt tuo Annikin näyttää olevan kohta valmiina, joten poistun täältä bloggerin ihmeellisestä maailmasta. Onko muilla vielä kivoja suunnitelmia tälle illalle?


<3:Khaija

4 kommenttia:

 1. Eikä, oot taas niin tyylikkäänä! :)

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos ! Mut tuli kyl kuuma!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömät housut, sopii hyvin :) Ja koira sai toki aikaan huokailuja...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mäkin tykkään noista ihan hirmuna!
  Juu ja Bellan on kyllä ihan mielettömän suloinen tapaus! Vaikka enempi kissaihmiseksi ehkä tunnustaudunkin, ton söpöliinin voisin kyllä ottaa kotiini tuhoamaan kännykänlatureita millon vaan (:

  VastaaPoista