tiistai 15. toukokuuta 2012

Kisakatsomo


Meillä oli eilen kisakatsomo Annin ja Jonin luona. Kerrankin joku peli, jonka uskalsi katsoa tietäen Suomella olevan mahkuja. Haha, joo ehkä lopetan tässä vaiheessa nuo kiekkopuheet ja myönnän nätisti, etten oikein ymmärrä siitä juuri mitään. Tai ehkä mua ei lähinnä nyt ole jaksanut kiinnostaa. Viime vuonna jopa katsoinkin pelejä, mutta voin nyt ihan itse kertoa (Anni uhkasi tämän julkaista blogissaan), etten tiennyt edes kumman värisissä paidoissa Suomi eilen pelasi. Sain sen selville kysymällä, kun peliä oli kulunut sen vartin ainakin. Hups. Saatoin herättää hieman hilpeyttä, kun muut olivat siellä ihan tosissaan katsomassa peliä.

Oli meillä hienot puitteet, kun ulko-oveenkin Siwa sponsoroi tuollaisen kyltin. Ei kuulunut naapureita pimpottelemassa kuitenkaan.


Mulla oli hieman erilaiset houkuttimet saapua paikalle. Nimittäin ruoka ja maailman suloisin pötkylä, Bella. Joo ja ehkä vähän nuo ystäväni myös.Kokkailimme porukalla tortilloja ja söimme masut täyteen ennen peliä. Naminam! Elska varmaan rakastaa mua ton ylimmän kuvan julkaisemisen jälkeen. Se ei ollut oikein yhtä innokas linssilude eilen, kun minä ja Anni. Ei voi syyttää kuin puutteellista vesijohtoverkostoa.Onneksi sentään Bella tarjosi viihdykettä, kun muut olivat uppoutuneina jääkiekon ihmeelliseen maailmaan. Tuon koiruuden voisin kyllä kuljettaa käsilaukussa kotiin. Tosin olin vähäsen hukassa, että kuinka noiden haukkujen kanssa oikein toimitaan. Puhuin sille kissaa (tiettekö "miumau"-tyyliin. Jutskaillaan aina mun kisun kanssa noin) ihan vaan tottumuksesta.Ja ei tuo Annikaan ehkä Suomen suurin kiekkofani ole. Tai näinhän se haluaa tietenkin uskotella. Heti kun kamera laitettiin pois, se haki päällensä sen perus kisavarustuksen eli pelipaidan ja suomenlippu-sarvet. Ja oisitte kuulleet sen huudon määrän, joka tollasesta pienestä tytöstä voikaan lähteä, kun "pääsee suomipoika höyläämään".


No ei kai kuitenkaan. Keskityimme Annin kanssa esimerkiksi bloggerin hienouksiin. Melkosen siistiä, kun on  ystävä, joka tykkää myös blogihommeleista. Ei näistä kenenkään muun kanssa jaksa jutskailla, kun ei ketään muuta oikeasti kiinnosta. Niin se Annin blogi löytyy täältä (:Asukuvat laitan vielä myöhemmin eri postauksessa. On nimittäin hiukan kivaa seutua nuo Annin ja Jonin huudit, niin sai kuvia ihan mukavassa ympäristössä. Ei täällä Keltinmäessä sellaisia mestoja ole kuin tuolla Jyväsjärven rannalla. On tää Jyväskylä kyllä aivan mielettömän nätti paikka.

Mutta se oli sellainen kisakatsomo. Tänään mulla ei ole lupaa poistua kotoota kun maksimissaan tuohon lähikauppaan ja ehkä lenkille. Ensi yönä kello 23:59, pitäisi nimittäin olla yhden kurssin harkat palautettuna. Saapa sen ainakin pois päiväjärjestyksestä. Mitäs teillä on tänään ohjelmassa? 

<3:Khaija

4 kommenttia:

 1. Ihana tyyli ja blogi sinulla ! <3
  liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
 2. Haha hyvä postaus :D huomenna shoppaa<3

  VastaaPoista
 3. Haha :D Jeejeee! Oon hereil salee jo aikasin, ku tänäänkin heräsin aika aikaseen ((: mut txt!

  VastaaPoista