keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Huikee päivä!
Eilinen päivä kului kokonaan tilastojen ihmeelliseen maailmaan tutustuen (tai lähinnä sitä muistellen). Yliopistoruokala houkutteli minut jossain vaiheessa luokseen, ja päätinkin jäädä siitä koululle lukemaan. Halpaa ruokaa, kävelylenkki ja arskaa, hyvä diili. Vieläkun täällä kotona tuntuu aina olevan hiukkasen häiritekijöitä. Täällä Jyväskylässä asuessani koulu tarjoaa melkoisen rauhallisen mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Kuopion opiskeluaikoja kun muistelen, niin oivoi. Siellä kirjastossa vietetty aika kului pitkälti juoruamiseen ja ruokkikset venyivät mielettömän pituisiksi kun naurusta ei tullut loppua. Kirjastoonkin ilmestyi jossakin vaiheessa sellaiset desibelimittareilla toimivat Hiljaisuus!-varoitustaulut.  Epäilen meidän olleen ainakin osasyynä niiden ilmestymiseen. Mutta hei, miksi koulun parhaat hengailupaikat sijoitetaan kirjastoon? Niinpä. Vitsit kun nyt tulikin  ikävä Kuopion tyttöjä <3

Varustauduin eiliseen kävelymatkaan kunnon vaatekerroksin, mutta kuumahan siellä tuli. Niinpä eilinen oli kevään eka päivä teepparissa! Kesäkesäkesä!!!

Eilen pänttäsin ties kuinka moneen illalla ja eihän se unikaan sitten tullut millään, kun oli niin mieletön tsemppimeininki päällä. Pyörin sängyssä ties kuinka moneen ja sitten kun uni vihdoin tuli, alkoi tolla kisulla joku ralli, johon heräsin iloisesti neljän aikaan. Olin ihan varma, että  aamulla herätessäni olen vähintäänkin kävelevä ruumis mieli täysin tyhjänä kaikesta lukemastani. Kuitenkin heräsin ihan freesinä ja tentti meni superisti! Nyt onkin ollut aivan mahtava fiilis koko päivän. Ton auringon lisäksi uskon myös mun viimepäivien ruokavaliolla olevan vaikutusta asiaan.


Olen siis ruvennut suosimaan kasvispainotteista sapuskaa ja karsinut pois kaikki turhimmat teolliset mössöt ja epäterveellisimmät hiilaripommit. Kuitenkin kalaa olen syönyt ihan normaalisti, Viikon verran tätä olen nyt harrastanut ja vitsit kuinka kevyt ja energinen olo ja tekee mieli vaan jatkaa tätä. Haha mihin hybrikseen sitä ihminen voikaan mennä ihan vain ruuan avulla.Kuvailin tohon vähän, mitä mulla lähti tänään mukaan kaupasta. Maitotuotteista ja aamukahvista en ole luopunut (tai ole edes ajatellut luopua), mutta muuten melkeinpä Detox-kuurille sopivasta ruokavaliosta menee. (Okei, hyihyihyi, tuo ananas alumiinipurkissa. Muttakun se muovipurkkiversio on NIIN paljon kalliimpaa!) En olekaan muutamaan vuoteen Detox- kuuria vetänyt, mutta ajattelin että kohta voisi olla senkin aika.

Kisukin on tukenut villitystäni täysillä kasviperäistämällä myös omaa ruokavaliotaan. Ikävä kyllä neiti on keskittynyt lähinnä popsimaan Annilta suununtaina saamiani kukkasia. On tuo kukkavaasi parisen kertaa tainnut kaatuakin, kun tuo lellivauva on halunnut huomiota. Awws.Ja ruuallako ei saanut leikkiä? Tänään olenkin saanut vaikka mitä aikaiseksi. Koulujuttujen lisäksi olen pessyt miljoona (=neljä) koneellista pyykkiä ja vaava auttoi siinäkin tietenkin ihan mielissään.


Kaikkialle sitä on vaan itsensä tungettava!


Mä kuvailin teille eilen myös mun laukkuni sisältöä, kun en ole moista vielä täällä blogissani tehnytkään. Niin, kuten olette ehkä saattaneet huomata, olen hiukan taas innostunut tästä bloggailusta.  Laukun sisältöä kuitenkin myöhemmin, kun tästä nyt tuli jo muutenkin megasekava maratonpostaus. Nyt  voisikin loihtia itselleen jonkinsortin hedelmäsmoothien ja sitten onkin suuntana pyykkitupa. Loppuillan vietänkin taas yllättäen kouluhommien kimpussa! Mutta jos nyt vielä jaksaa painaa, niin ehkä viikonloppuna jääkin aikaa kivoillekin jutuille, jee!Nyt Khaija ja kisu toivottelevat kaikille upeaa päivänjatkoa! Toivottavasti muillakin on yhtä hyvät fiilikset kuin mulla, oon meinaan melkosen happyhappy!

4 kommenttia:

 1. Voi miten iloinen ja aurinkoinen postaus! (: Tuli jotenkin tunne, että sun iloinen fiilis huokui tännekkin. :D Ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihanan piristäviä nää sun postaukset, tulee ittellekin ihan lisäää puhtia päiviin!
  Ooon niiin onnessani kun oot taas alkanu postaileen :) Ihan lemppariblogi tää sun blogis!
  Ihanaa kevään jatkoa sulle, toivottavasti jatkat postaamista <3

  VastaaPoista
 3. Marie, Oi ku huippua kuulla, että onnistun tuomaan fiilikseni postauksiin! ((:

  Henzai, Hihi, aikas hieno juttu (: Ja tietkö kuinka kivalta tuo tuntuukaan kuulla, että joku mun höpönlöpönblogia jaksaa lukea ja vielä tykkäilee. Vitsit. Ja nyt on ainakin fiilikset senverran katossa tän(kin) suhteen, että enköhän jaksa. Ehkä enempi siitä kiinni, miten muilla ihmisillä menee hermot noitten kuvien räpsimiseen :D

  VastaaPoista
 4. Katsoin että onpas tutun näköinen ruokakuva mutta sitten tajusin että oma lautanen näyttää usein samalta samanlaisen ruoan, lautasen ja jopa haarukan kanssa :D

  VastaaPoista