keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Voihan hiukset!


Nyt olen taas jotenkin saanut päähäni, että haluan ruskea hiukset vaihteeksi! Enhän mä vasta kun luopunut kutreistani värjäillessäni niitä tummia jälleen vaaleiksi. Näihin blondeihin kyllästyminen kesti sen nanosekunnin, niin ehkä nää nyt sitten eivät ole mun juttu. Tää sävykin on musta melko kamala, joten silläkin voi olla osuutta asiaan. Toinen vaihtoehtohan olisi tietenkin vähän sävytellä näitä kivemmiksi. Sellaiset luonnollisen vaaleat, jotka mulla tässä pitkään oli, olisivat myös ihan mukavat, mutta plääh, kuinka tylsät.

Olen nyt punninnut ruskeiden hiusten plussia ja miinuksia.  Ne saavat ihon näyttämään puhtaammalta ja kirkkaammalta ja mulla on ollut oikeasti kaikkein kaunein olo ruskeilla hiuksilla. Lisäksi ei tule bimbo-olo, vaikka käyttäisikin hieman tyttömäisempiäkin värejä. Mutta voi, se juurikasvu. Tykkään hirmuisesti siitä tyvikasvun luomasta kaljuuntumis-illuusiosta. Lisäksi koen hirmuisen vaikeaksi hahmottaa itseäni brunena, jolloin vaatteiden ja värien valitseminen on niillä itselleni vaikeampaa.

Nuo we heart it-kuvat upeista naisista ruskeilla pitkillä kutreillaan eivät ainakaan auta tähän värjäyskuumeeseeni. En tiedä, kuvittelenko hiukseni värjättyäni sitten automaattisesti saavani mielettömän lanteille valuvan ruuhkaletin, Megan Foxin viettelevät silmät ja Miranda Kerrin kropan?

Haluasinkin mielipiteitä, oonko ihan hömelö näiden värjäysaikeideni kanssa?  Ja onko teidän mielestänne vaatteiden värejä, joita ei voi ruskeiden hiusten kanssa harkita käyttävänsä? Nyt saa sanoa tuomioita suoraan!

Hölömö Khaija jatkaa täällä pähkäilyjään ja toivottaa kaikille ihanaa päivää!

7 kommenttia:

 1. Mun silmiin ainakin blondit sopii sulle jotenkin tosi luonnollisesti, mutta tee ihan niinkuin parhaaksi näet :)

  VastaaPoista
 2. Haha, jepp. Onkelmana kun vaan on, että mikä se paras vaihtoehto olisi omastakaan mielestä :-D On se vaikeaa.

  VastaaPoista
 3. http://pienipunatukkainentytto.blogspot.com/ <- palkinto :)

  VastaaPoista
 4. Nyt en kyllä tajunnut ? :-D Oonko hölmö vai mitä?

  VastaaPoista
 5. I feel you! En osaa ikinä päättää onko blondi vai ruskea parempi. Oon taas kääntymässä blondiin kun se juurikasvun värjääminen on vaan niiiiiiin rasittavaa :/ Pitäis olla henkilökohtainen kampaaja...

  VastaaPoista
 6. Noi viidennen kuvan hiukset on upeet :)

  VastaaPoista
 7. Annika, Nyt pääsin yli mun pahimmasta bruneintoilusta jo onneksi ja ajattelin vaan vähän sävytellä tätä kivemman sävyiseksi (: mutta sullekin kun sopii niin brunet kuin blondit, niin on se valitseminen vaikeeta! Onneksi mä pystyn värjäilemään omia hiuksia kotona, niin ei tarvitse kokoajan kampaajalla juosta. Tai siis lähinnä menettää kaikkia rahojaan sinne :-D

  Krista, No ovat kyllä aivan upeat!

  VastaaPoista