perjantai 4. toukokuuta 2012

Asua arkistoista, sekä nettikauppahullaantumisia


Tässäpä yksi satsi näistä lupailemistani päivän asuista. Ihan perus asu, jossa olin tuolloin kouluun suuntaamassa. Vähän on kuvissa talvisemmat tunnelmat kuin mulla nyt. Tänään söin ensimmäistä kertaa uusia perunoita. Ne, graavilohi ja mozzarellasalaatti, anamnam, en tiedä onko maailmassa mitään parempaa! 

Menin ja sorruin Asoksen valikoimiin ja kotiinpäin lähti yhtä sun toista. Mainitakseni mekkoja ja bikinit. Kesäkesäkesä!


 Aikamoisia ihanuuksia onnistuin valikoimista löytämään. Tuota oikeanpuolimmaista vihreää mekkoa en sitten kuitenkaan mennyt tilailemaan ja kieltämättä harmittaa hiukkasen. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että se vaatisi luultavimmin kantajaltaan vähän meikäläistä timmimmän kropan, kun ainakin kuvasta katsottuna ohut kangas ei anna lainkaan armoa. Tossa mustassa maximekossakin on tosin samaa tunnelmaa tuon koruhässäkän myötä. Toivottavasti kyseinen ei jää liian lyhyeksi, niinkuin nuo yleensä minulle tuppaavat. 

Saatoin myös mennä hieman sekaisin tästä tulevasta kesästä ja tilasin itselleni valkoiset bikinit. Muiden päällä ne näyttävät upealta ruskettunutta ihoa vasten, mutta itsellä kun tuo väri tarttuu ainoastaan nenänvarren pisamiin, valkoinen ei luo mitään kontrasteja vaan korostaa kalpeutta. Good thinking siis. Viime kesänä läträsin itseruskettavien kanssa, mutta nyt kuulin niiden aiheuttavan selluliittia. Hieman siis ahdistaa nyt kyseisten voiteiden käyttö. Olen tosin popsinut aurinko plus -kapseleita jo tyyliin useamman kuukauden, niin jospa musta tulisikin tänä kesänä ihan luonnollisen päivettynyt. Jeps, niiden suojakerrointen lävitse sisätyötä tehdessä tottakai. 

Nyt meinaan pitää rennon ja kouluntäyteisen ( kuinka tuon yhdistelmän saa toimimaan?) viikonlopun ja parin koulujutun jälkeen voisikin ruveta vähän leffailemaan. Jes! Khaija toivottelee teille kaikille ihanaa viikonloppua! Moikat!

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Mulla on sulle blogissani tunnustus :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista