lauantai 26. toukokuuta 2012

Annin synttärikuvia

Ajattelin nyt näin viikonlopun kunniaksi vihdoin ja viimein julkaista viime perjantaina kameralleni kertynyttä materiaalia. Mulla on hyvin antibiletunnelmat, makoilen juurikin oloasussa sohvannurkassa ja nautiskelen mun eilen alkaneesta viikon lomasta. Eilen olimme nauttimassa Annin ja poikien kanssa auringosta rannalla, jonka jälkeen jatkoimme vielä terassille ja lopulta tanssimaan jalkamme hapoille. 

Tänään onkin ohjelmassa ollut herkkuruokaa ja rentoa menoa. Äsken sain katsottua YLE Areenasta Muotiviikon Näytös 2012 -lähetyksen. Vaivuinkin moisesta melkoiseen DIY huumaan ja päässäni pyörii vaikka minkämoista ideaa. Harmikseni tuota pitkäjänteisyyttä multa ei oikeastaan löydy yhtään. Jos haluaisin kanavoida luovuuteni johonkin konkreettiseen, mun täytyisi juurikin nyt istahtaa ompelukoneen äärelle ja jatkaa aamuyöhön. Tarvittavien materiaalien puuttuessa taidan siis tyytyä suhertamaan mielessäni pyörivät visiot paperille ja toivoa tämän luovan mielentilan palaavan luokseni vielä joskus. 

Mutta takaisin postauksen aiheeseen. Silloin viime perjantaina juhlimme Annin synttäreitä. Jotenkin alitajuisesti mietin tytön täyttäneen 18, vaikkakin kyllä hän muutaman vuoden vanhempi jo on. Saman  vuosimallin tyttöjä kun olemme. Ehkä kyseesä on jokin minun henkilökohtainen ikäkriisin poikanen, sillä vajaa kuukausi ja mä tulen perässä. Hui! Kakskytäkaksi. Asetin itselleni lapsena jonkinlaisen maagisen kahdenkymmenenviidenvuoden rajan. Siihen mennessä mun siis pitäisi olla naimisissa ja mulla pitäisi olla jo eka lapsi. Melkoinen kiire pääsee tulemaan, jos tuon mahtipontisen suunnitelman meinaan toteuttaa. Kosintoja, anyone? Eikö?

Palatakseni kuitenkin noista lapsuuden hölmöyksistä viime viikonloppuun, asukseni valitsin tuon yhden Asokselta kotiuttamani mekon. On muuten ihan mielettömän ihana. Tuo malli ja leikkaus imartelee niin kroppaa ja kokokin oli ihan passeli! 

Olen melkoisen tyytyväinen minun taitaviin editointitaitoihini. Ystäväni ei ole kameran suurin ystävä ja tämä otos ei vastannut hänen käsitystään julkaisukelpoisesta kuvamateriaalista, joten tattadaa! Joo niitä työtarjouksia kuvankäsittelijänä tai vaikka graafisena suunnittelijana saa asian tiimoilta lähettää tuonne sähköpostiini.  Joo ja kun vielä vilkaisee noita uusia ulkoasuni elementtejä (banneria ja follow me-nappeja), niin mitä taitoutta. Kia ja Paint.NET, lähes ammattilaistasoa. Ja niihinkin aikaa kyllä uhrasin valehtelematta useamman tunnin.


Bella jakoi märkää rakkauttaan. Sillä riittää kyllä pusuja kaikille.Synttärityttö hymyilee illan tarjoilujen vieressä. Oli muuten melkoisen hyviä porkkanamuffareita ja suklaakeksejä! Niin että se siitä mun terveellisestä ruokavaliosta.

Kun pojat olivat saaneet saunoa riittämiin ja me tytöt kuvailla ja juoruta, lähdimme suuntaamaan Jyväskylän yöhön. Ihan aluksi kävimme kääntymässä Timessä, mutta siellä se meininki oli melkoisen kuivaa. Siellä oli joku 50-70 -lukujen teemailta. Tällainen peruspissis tarvitsee mainstream musaa, jotta sinne tanssilattialle uskaltaa mennä heiluttamaan käsiä sen askelviereen tanssikuvion merkeissä. Näinpä siis suuntasimmekin valloittamaan Bran tanssilattiaa, jossa musiikki vastasi paremmin mieltymyksiämme ja sulauduimme hyvin kaltaistemme joukkoon. Toivottavasti osaatte lukea näitä tekstejä sopivalla vakavuudella.


Nyt voisinkin jatkaa päivän herkutteluteemaa ja katsoa poliisielokuvaa. Ruotsalaiset sellaiset ovat vain ihan huippuja. Mulla on kännykässä jonkinverran kuvamateriaalia jutuista, jonne en kameraa ole jaksanut raahata. Kyselisinkin nyt siis teiltä, että onko teillä kiinnostusta noihin huonolaatuisiin iPuhelimella otettuihin kuviin vai jätänkö ihan suosiolla julkaisematta? Itsehän taidan lopunviimein oman fiiliksen mukaan päätöksen tehdä suuntaan tai toiseen, mutta kelailin kuitenkin kysellä.

Nyt ei muuta kuin moikkelismoikka ja popparit tulille!

<3:Khaija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti