maanantai 14. toukokuuta 2012

Taisin rakastua
Löysin eilen ruotsalaisen Lisa Olssonin blogin ja en voinut kuin jäädä ihailemaan tuntikausiksi hänen tyyliään, kauneuttaan, asujen ihania yksityiskohtia ja aivan upeita kuvia. Blogi on aivan pullollaan upeita asukuvia, joten pakko oli jakaa löydökseni tännekin. Ainakin itse sain tytöstä ihan mielettömästi inspiraatiota ja symbolinen himotusvaatteideni lista sai taas pikkuisen lisää pituutta. Lisaplace-blogia pääsee kurkkimaan täältä.

Oliko Lisaplace teille ennestään tuttu vai ihan uusi tuttavuus? Entä mitkä blogit toimivat teille suurimpana inspiraation lähteenä? Laittakaa ihmeessä jakoon kommenttiboksiin, niin mä pääsen myös ihailemaan (:

Nyt pakko jatkaa kouluhommia, että illalla ehtii mukavien juttujen pariin. Adiooss!

<3:Khaija

6 kommenttia:

 1. Ihan uusi (mulle!) ja aivan ihana! Jee! :D

  VastaaPoista
 2. No eikö olekin!! (: Olin itekin ihan fiilareissa, kun kerrankin löyty niin nappiblogi ((:

  VastaaPoista
 3. Ah mitä asuja. Lisaplace oli mulle ihan ihka ensimmäinen blogi mitä aloin lukemaan, joskus todella monta vuotta sitten. :D Lisa taisi itse asiassa olla silloin vasta 13-vuotias! On muuten hieman tytön tyyli ja olemus muuttunut niistä ajoista, vaikka yhtä söpö onkin edelleen. :)

  VastaaPoista
 4. Huh, se on kyllä kirjoittanut blogia nuoresta asti!! Ihmekään että on hiukan muuttunut.

  Haha, onneksi en itse alkanut 13-veenä kirjoittelemaan. Olisi kyllä aikamoista luettavaa nuo omat teinijutu ja siinä vielä nolouden huipentumana miljoona kuvaa pärstästä itselaukaisimella tai peilin kautta. Huh.

  VastaaPoista
 5. joo mäki oon seurannut tuota blogia ja se oooooon IHANA! :)

  VastaaPoista