lauantai 5. toukokuuta 2012

KesäinspiksiäBongasin Laurenin ylläolevat lookit tässä jokin aika sitten interwebin ihmeellisestä maailmasta ja voi että, kuinka mun alitajuntaan jäikin kummittelemaan kuva vihreistä vajaamittaisista housuista ruskeiden korkojen seurana. Pakkohan sellaiset oli sitten metsästää (tai siis vastaanhan ne tulivat ihan väkisin) myös itselle odottamaan tuota, ah niin suloista, kesää. Tykkään, tykkään, tykkään aivan valtavasti!


Upeaa Laurenia googletellessani silmiini osui myös asu, jota piristää tuo valloittavan värinen oversize clutchi. Arvatkaa vaan pohdinko pitkään ja hartaasti sellaisen tilaamista kun eilen innostuin klikkailemaan juttuja kotiin Asokselta. Päädyin kuitenkin käytännöllisyyssyistä heittää kyseisen kaunokaisen pois ostoskorista ja nyt taistelen itseni kanssa viitsinkö tehdä uutta tilausta kyseiseen puljuun. Onhan se nyt täysin typerää laittaa tilausta tilauksen perään. 

Selailin jo vaikka mitä muitakin nettikauppoja, mutta missään toisessa ei ole vastaavaa. Voihan Asos. Pitää kohta blokata kyseinen sivusto, ettei joudu ihan täysin vararikkoon. Mutta mitäs sanotte? Tilata vaiko ei?Kun tämä postaus nyt käsitteli kesäisiä himotuksia, niin oli pakko napsaista vielä kuvaa tuosta kesän ykkösherkkusapuskasta, jota nyt olen muutaman päivän nautiskellut. Uudet perunat ovat täällä taas, jee!

Tänään päivä on kulunut ahkerasti, tosin koulujuttujen sijaan tämän luukkuni kimpussa. Nyt on kyllä kämppä jokaista kulmaa ja viemäreitäkin (hyijyijyi!) myöten puunattu ja tämä eläminen täällä asteen verran nautinnollisempaa. Ja tuli tuossa ulkosallakin kaverin tupareissa pyörähdettyä illasta. Melkoisen villit bileet, kun olin jo kympin jälkeen kotosalla television ääressä. Ehkä hyvä vaihteeksi näinkin.

Nyt kuitenkin voisin painua kohtapuoliin pehkuihin, joten öitä kaikille!

<3:Khaija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti