maanantai 7. toukokuuta 2012

Tyttö sinä olet meritähtiTänään oli ehdottomasti yksi kevään merkittävistä päivistä. Nimittäin eka päivä baltsut jalassa! Eikä muuten tullut edes kylmä tuolla auringossa käpötellessä. Haha, ehkä tolla mun jalkapöytien talviturkilla oli osuutta asiaan? On muuten hirmusen kivaa yrittää heilua kameran edessä, kun toinen innostuu räpsimään niitä kuvia ihan solkenaan ja katselee aikaansaannoksiaan höhötellen. Jätin ne kaikkein ihanimmat irvistys-ihohuokoskuvat laittamatta, jotten nyt aiheuta kenellekään ylitsepääsemättömiä järkytystiloja.

Oli melkoisen vihreä päivä. Niin asun, ruuan kuin ilmankin puolesta (joo, ei nyt huomioida noita lumikinoksia tuossa yhdessä kuvassa. Tää mesta sentään sijaitsee tuhatkunta kilometria merenpinnan yläpuolella.).  Oli muuten ihan huikeen hyvää salaattia, kun heitin siihen kastikkeeksi maustettua öljyn ja sitruunamehun seosta. Nams.

Mun loppukevät kuluu aika pitkälti tenttien parissa, kun luentoja ei enää hirveämmin ole, mutta vielä jotakin noppia pitäisi saada kasaan. Voisinkin siis siirtyä viettämään iltaani rattoisasti vaihteeksi tilastomenetelmien parissa. Tai sitten vaihtoehtoisesti voisi tietenkin siivota, sillä tää kämppä on melkoinen kaaos tällä hetkellä.


Nimittäin eilen täällä saattoi olla jokunen ystäväni viettämässä jonkinsortin tupareita. Mielenkiintoinen ajankohta tosiaan, mutta kyseisen päivän sai parhaiten sumplittua kaikkien aikatauluihin ja mukavan moni jaksoikin kivuta paikalle juhlimaan tätä melkein uutta kotiani.

Alkakuvan suklaakeksit tein Kinuskikissan ohjeella ja ne tekivät kauppansa niin hyvin, että olisi melkein pitänyt tehdä tuplasatsi. Loppuillasta lähdimme sitten vielä pienemmällä porukalla jatkamaan iltaa Londoniin ja Timeen. Saatoin eksyä laulamaan Karaokea ystäväni kanssa. Huh, onneksi siellä ei ollut liian montaa ihmistä todistamassa moista. Allekirjoittanut poistui kotiin kuitenkin tutimaan jo hyvissä ajoin.

Kuinka loistavaa kuvamateriaalia illasta mulla sattuikaan olemaan. Me tytöt taidettiin taas vähän tunkea itsämme noihin kuviin, kun ei mulla muista mitään kuvia edes oikein olekaan, hups. Mut eilisen voimin nyt siis jaksaa lävitse tänkin nenä kirjassa -viikon.

Huikeeta viikkoa kaikille! 

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Uuu uudistunut ilme :) ja oot muutenki pitäny kiirettä päivitysten kans, en oo huomannu ees. Sulla on oikeesti läjä ihania vaatteita, mistä löydätki aina :)

    VastaaPoista
  2. Hihi, piti vähän uudistaa et sopii vuodenaikaan (: nii enkö sun kans puhunu just et pitää alkaa taas bloggailee aktiivisemmin ja nyt on hirmuset inspikset ollutkin tän suhteen päällä (: mut hei meiän pitää mennä joku pv kirppistelee nii saat opettaa mua löytää sieltä kaikkee kivaa!

    Oliks muuten siel tilpin tentis ku en ainakaa bongannu? :o

    VastaaPoista