torstai 3. toukokuuta 2012

Kevään muistelua

Taas on muutama (tuhatta) hetkeä vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta. Jotenkin tuo kamera ei ole kulkenut lainkaan mukana ja nyt olen näköjään onnistunut kadottamaan jonnekin muistikortin, jonka uumenissa tuo vähäinenkin kuvasaldo majailee. Onneksi puhelin pelastaa ja pääsen valottamaan kuulumisiani upeilla ja todella laadukkaille kuvilla. Bloggergin on päivittynyt ja Picasasta on uusi versio, joten tämä kirjoittelukin oli vähän hakemista. Ikäänkuin aloittaisi koko homman uudestaan. Tosissaan kulunut tovi. 


Ensinnäkin olen nauttinut ihan täysillä tästä aurinkoisesta säästä ja yrittänyt ruokkia kasvojani tuolla ihanalla paisteella niin paljon kuin mahdollista. Lumet ja jäätkin ovat sulaneet näilläkin korkeuksilla. Tähän päätelmään tulin tänään käppäillessäni töistä yliopistolle ja oli muuten nättiä. Menin taas kevätvimmoissani leikkimään vetyperoksidilla ja olen jälleen melkoisen blondi. Ehkä niinkin blondi, että vähän hirvittää. Niin ja tosissaan olen aina toisinaan käynyt töissäkin pyörähtämässä (tai siis ottamassa peilikuvia pukkarissa), niinkuin ylläolevissa kuvissa näkyy. Toimikoon ne samalla myös päivänasukuvina, whii!
Sitten on kyllä tullut juhlittuakin aika reippaasti. Isukkikin sanoi jo, että voisin vaikka vaihteeksi lisätä naamakirjaan kuvamateriaalia vaikka opiskeluista. On ollut sitsiä, pippaloa, naamiaista ja vaikka sitten minkämoista rientoa. Ynnän approt, Jyväsmetrot ja Hesarin approt suoritettuna ja mä päätin just ruveta kesälomalle tuosta meiningistä. Jos sitä kesän ottaa rennommin, niin syksyllä taas jaksaa, huh!


Matkusteltuakin on tullut jonkinverran, tietysti mukavasti junalla. Kävin moikkaamassa tyttöjä Kuopiossa, pariin otteeseen koulutuksissa Tampereella ja muutamat reissut on tullut pk-seudullekin tehtyä. Nämä nyt ainakin tässä mainitakseni.


Kalliossa menetin brunssineitsyyteni Pacificossa ja taisin hieman rakastua. Ihana tunnelma, ihanasti pukeutuneita ihmisiä, ihanaa ruokaa ja ihanaa seuraa. Mitä muuta voi brunssilta ihminen toivoa? Kannattaa käydä tesmaamassa!


Oon mä joo tainnut tosissaan opiskellakin, ehkä. Ainiin ja muuttanutkin olen. Kuukauden päivät olen täällä uudessa lukaalissani majaillut. Jos joku muistaa avautumiseni Kuopiossa asuessani Neulamäestä, se ei ole mitään verrattuna tähän nykyiseen mäkeen. Siis toi Keltinmäki on ihan megalomaanisen jyrkkä ja valtaisa. Hyijyijyi. No mutta, täydellinen bikinipeppu, täältä kiivetään!


Kisu on ollut ihan yhtä pöhelö ja riiviö kuin aina ennenkin. 
Ja viimeiseksi vielä vähän vapputunnelmia. Kunnon opiskelijavappu tuli siis vietettyä eli kolmisen päivää vaelsin pitkin kaupunkia haalareissa ystävieni seurassa. Vappu alkoi Jyväsmertolla ja huipentui vappupäivän darrapiknikkiin harjulla. Aattona oli myös piknikmeininkejä omassa privateseurueessamme (emme ihan hahmottaneet harjun sijaintia ja jäimme noin sadan metrin päähän siitä), sekä tietysti kirkkopuistossa. Siellä oli aivan valloittava pikkuruinen esitanssija, joka onnistui kuin onnistuikin saamaan itsensä mukaan myös puistossa otettuun kuvaan. Awws.Vappupäivänä kotimatkalla oli pakko hakea vuoden ensimmäinen pehmis matkanvarrella olleesta tivolista. Nyt saa kesäkin tulla, jes!

Kevään aikana on mukaan tarttunut rutkasti ihania muistoja, uusia upeita ihmisiä, vähän liikaa elopainoa, opintopisteitä uudelta alalta ja mitähän kaikkea vielä. Kesäksi muutankin vuorostani pk-seudulle, sillä kesäkuussa alkavat työt Helsingissä. Jotenkin tuntuu, että elämä hymyilee mulle nyt melkoisen täysillä, enkä pistä yhtään vastaan.

Suunnitelmanani blogin suhteen on nyt postailla pois alta muutamia jemmaan jääneitä asuja kevättalvelta ja mahdollisesti jatkaa sitten ihan fiiliksen mukaan vihdoin reaaliajassa. Niin ja noita ylimääräisiä kilojakin olen päättänyt ryhtyä sulattelemaan ja apunani toimiikin loistava MyFitnessPal puhelinapplikaationa. Se on vain kumma homma kuinka paljon nuo herkut houkuttelevatkaan. Kuitenkin meinaan pysyä lujana ja rouskutella vaikkapa jääpaloja kun kertailen vielä viimeiset tärpit huomiseen tenttiin. 

Heippamoi!

<3: Khaija 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti