maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevät, tule jo!


Eilen oli perus sunnuntaifiilikset, joten teki mieli pukea päälle ihan vaan jotain rentoa. Taisi se lauantai-illan bailukeikkakin asiaan vähän vaikuttaa. En olekaan pitkiin aikoihin käyttänyt legginssejä muualla kuin kotosalla. Nojoo, enpä mä nytkään paljon näitä kotihuudeja pidemmälle poistunut.

Mulla on ihan täysi kevätfiilis jo meneillään, kuten asunikin värivalinnat taitavat kertoa. Taas toi luonto oli vähän eri mieltä kanssani ja iski taivaan täydeltä jotain maailman isoimpia lumihiutaleita. Onneksi toi pizza oli niin jäätävän kokoinen, että osa siitä piti ottaa mukaan laatikossa, niin pystyi kyseisen lootan turvissa huoletta hyppelehtiä sisälle turvaan hirviölumisadetta. Tarinan opetuksena siis, että pizza on jees!


Nyt taidan siirtyä taas tuntemaan itseni tyhmäksi, eli olisi koulujuttujen vuoro. Aika ihana oli muuten tänään herätä, kun ainakin täällä Jyväskylässä on ihan mielettömän nätti ilma ja aurinko paistaa. Jospa se kevät sieltä nyt tulisi ihan tosissaankin. Ihanaa viikonalkua kaikille! 

<3 Khaija

5 kommenttia:

  1. Ihana tuo huivi! (;
    Kevättä odotellessa.. :D

    VastaaPoista
  2. Jatkatko vielä bloggailua? :) <3 mun lemppari blogi tää ainaki on!

    VastaaPoista