sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Nörteistä nörtein Khaija

Nyt tekee mieli höpötellä tänne mun viikon kuulumisia. Jotenkin toi mokoma on päässyt hujahtamaan taas ihan huomaamatta ohitse. Kummallista tämä elämä kyllä. No, pitää nyt lohduttautua sillä, että ens viikosta tulee vieläkin hurjempi tapaus. Nimittäin on noita koulujuttuja yhä ja edelleen aika mega(no)lomaaninen pinkka odottamassa ja pitäis sen lisäksi käydä tiistaina moikkaa tyttöjä Kuopiossa, ois sitsit, opistopäivät ja ainiin hups, mulla tais olla joku muuttokin edessä tossa viikon päästä. Joku voisi lainata mulle sellaista Harry Potterista tuttua ajankääntäjälaitetta.



Mutta joopa, torstaina käytiin ihanan Annin ja poikien kanssa tanssahtelemassa GMssä. En ollut mitenkään aktiivinen tuon kameran kanssa, joten iskin tähän vanhan kuvan yhdeltä illalta joku viikko takaperin. Taisi olla joku niistä miljoonista Ruma-keikoista kyseessä. Torstai-illan aikana saattoi kuulla hieman hehkutusta Summer Soundista, joten pakkohan sinne oli liput hommata, kun ne tulivat perjantaina myyntiin. Odotan kyllä aivan mielettömän paljon kyseisiä bailuja! Ollaan tässä unelmoitu koko kevät Tomorrowlandista, mutta tänä vuonna taitaa kyllä jäädä väliin. Vuoden päästä voin kyllä luvata, että Belgia ja Tomorrowland, oon niin mukana!



Eilinen kului aika mukavasti harkkatyötä koodaillessa. Meidänhän pitää siis tehdä parityönä oma peli. Ideanahan kyseisessä on, että Daavid (ei ole saanut vaikutteita ainakaan Hasselhoffista..) lentää lävitse taivaan keräten rintakarvoja. Pahat höylät ja vahaliuskat kuitenkin yrittävät estää häntä tavoitteessaan olla täydellisen karvainen seksipeto. Haha, en tiedä kuinka hyvää tuo opiskelu kyseisessä tiedekunnassa mahtaa oikein tehdä mulle. Kohta pääsette todistamaan asukuvissa Wowikyyryä, sekä ruokapostauksia ES:stä ja roiskeläpistä. Mullahan ei ole tuohon enää kovinkaan pitkä matka onneksi. Mutta eniveis, tosta pelistä tulee kyllä aivan huikea!


Lähdettiin sitten vielä lauantaina porukalla katsastamaan meininkiä Ilokivessä, jossa oli JYY:n vuosijuhlien jatkot. Olin liikkeellä tollasessa seilorhenkisessä asussa ja maailman naisellisimmissa kengissä. Oon koko talven liikkunut tasapohjaversiolla, sillä mun huono tasapaino ja jää-yhdistelmä on jo ihan tarpeeksi hasardi ilman jotain liukkaita korkkareitakin. Ilokivessä oli sitten ihan pakko todistaa vuosisadan ihmeellisin keikka, kun esiintymässä oli minulle ennestään tuntematon Ukkosmaine. Huhhuh, sillä mieslaulajalla oli pinkit puuhkat ja kaikki, eli siitä voitte päätellä meiningin tason.  Loppuillasta ilman valtasi jälleen perus baarihumpan ääniaallot, joten onnistuin selviämään keikan aiheuttamasta järkytyksestä.



Nyt mulla ei päässä pyöri muuta kuin Daavidit ja deadlinet, niin on parempi ehkä lähteä liikkeelle niin ei tää stressipaniikki pääse kehittymään ihan mielettömiin sfääreihin. Ei siis muuta kuin moikkelismoi!

<3 Khaija

5 kommenttia:

  1. Jaa hieman hehkutusta Summer Soundista :D ne on varmasti vuoden parhaat pailut! Ihanan väriset housut muuten. Kattelin Ginassa vähän samanlaisia, mutta sinne kauppaan ne nyt ainakin vielä jäi :>

    VastaaPoista
  2. Haha :DD Molemmat ihan silmät kiiluen selitti ! Ja ei pidä unohtaa et Ali on kuitenkin Jyväskylän kovin dj (; Opin pikkuhiljaa näitä juttuja ((: Mut vähänkö kiva mennä!

    Mut joo noi mun housut on Topshopin ja on kyl kivat. Nyt hirmunen värihousumania päällä (:

    VastaaPoista