sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sunday feeling
Huh kuinka ihana sunnuntai voikaan olla! Nyt on yhdet lovebirdsit, aka siskoni ja hänen poikaystävänsä, saatettu junalle ja fiilis mitä keväisin. Aurinkoa sai taas siinä kaliiperissa koko taivaan täydeltä, että mun pisamat valtaavat melkoisella vauhdilla kasvojeni alaa.

Nää sunnuntait on kaikella muulla tapaa ehkä viikon parhaita päiviä, paitsi että ohjelmoinnin demojen dedis sattuu olemaan maanantaiaamuisin kello 7:30. Voin kertoa, että on muutamaan otteeseen venynyt hiukkasen pitkäksi nämä kyseisen viikonpäivän illat. Mitään hommiahan ei voi mun ajatusmaailmalla tehdä ennenkuin on ihan pakko. Kuinkas muutenkaan.Kun tota kisuvauvaani katselee, ei tässä voi kun vielä hetken lykätä noita hommia. Noi kisut osaavat kyllä hyödyntää kaikki mahdollisuudet nauttia elämästä täysillä, oli se sitten vaikka lämpimän uunipellin muodossa. Pakko se on itsekin käydä sohvan nurkkaan rentoilemaan ja fiilistellä. Toisaalta, melkoisen helppo täältä croisanttien ja Coldplayn seurasta on julistaa elämän ihanuutta.

Nauttikaahan tekin täysillä!

<3 Khaija

6 kommenttia:

 1. olitte niin ihana pari, ainaki blogin perusteella.
  no varmasti näin parempi kun tän ratkaisun teitte.
  ettekö te ihan hiljattain muuttanu yhteisee kämppää jyväskylässä? kumpi siihen kämppään sit jäi?
  oot ihana!

  VastaaPoista
 2. Ano,

  Nii no blogiin en kuitenkaan ihan kaikkea ole jakanut (luojan kiitos!) :))
  Joo siis muutettiin ja mä asustelen nyt tässä valtavassa lukaalissa vielä
  itsekseni tän kk loppuun ja ens kuussa pääsen vihdoin ihan omaan pieneen yksiöön (:
  Haha, kiiitss!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun palasit taas kirjoittelemaan ja tuo uusi banneri on todella hieno!

  Tuossa lueskelinkin kommenteista että mitä sulle kuuluu, toivotan sulle siis oikein ihanaa kevättä ja tsemppiä kouluun :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Pakko oli vähän jotenkin uudistaa ilmettä!

  Jepp, sellasta täällä! Mä oon innoissani lueskellu sun häävalmisteluja siellä (: vähänkö ihania juttuja sulla edessä <3 Mutta joo, annos motivaatiota tänne kiitos vielä loppukevääksi !

  VastaaPoista