torstai 17. toukokuuta 2012

Kirpparilöytöjä

Mä en jotenkin itse syty sellaisista ostosten esittelypostauksista, joissa lätkitään vaatteiden kuvia toistensa perään. Näinpä ajattelinkin itse toteuttaa uutukaisieni esittelyn vähän kerrallaan, päivän asu -kuvien muodossa. Mulla on selkeesti jokin pakkomielle kiduttaa itseäni näillä tekonahkavaatekappaleilla näin kelien lämmetessä. Ehkä jossain alitajunnassani kuvittelen niiden toimivan ikäänkuin saunabeltinä. Nyt tarvitsisinkin kaulasta varpaisiin ylettävän muoviasun loppuviikoksi, sillä taisin vetää juuri kokonaisen suklaalevyn. Sitä Fazerin mansikkauutukaista oli vain aivan pakko päästä tyyppaamaan. Väittivät sen olevan turhan makeaa, mutta hyvin ainakin mulle uppos. Lihattomuudessa olen tosin pysynyt hyvin ja olenkin itsestäni hyvin ylpeä. Eikä lihaa tee edes mielikään. 



Eiliseltä kirpparikierrokselta mukaan lähtivät siis nuo H&M:n kiilakorot (ihan käyttämättömät), sekä "käärmeennahka"takki. Ei mun tyylitajunikaan ole huimasti päässyt kehittymään sitten ala-asteen. Silloin muistan, kun vuosisadan siistein juttu oli vastaavanlainen takki, mutta violettina. Siihen minulla oli vielä samaa kuosia ja väriä trumpettilahkeiset housut, sekä toppi. Siskollani oli samanmoinen setti turkoosina. On kyllä oikeasti upeeta, kun mummi on toteuttanut meille aina mitä hienoimpia juttuja. Se neulo, teki naamiaisasuja tai sitten vaikka viimeisimmän muodin mukaisia käärmekuosiasuja. Ihan paras mummi!





Oltiin Villen kanssa käppäilemässä tuossa mun lähihoodeilla. Tossa mun vieressä on sellainen mitä epämääräisin rakennus/laitos/mikä ikinä. Siinä sille johtavalla tiellä on liikennemerkki, jossa varoitetaan leikkivistä lapsista. Se koko rakennushässäkkä on sitten aidattu ja varustettu portein ja portilla on valvontakamerat. Käytiin vähän mielenkiinnosta kurkkimassa, että mitähän ihmeellisyyksiä siellä tapahtuu. Kun olimme aikamme porteilla kurkkineet, siihen pihalle tuli mies mukamas tupakalle. Se teki kierroksen siinä ja kävi ihan selvästi tarkastamassa, että mitähän alueella teimme.



Ville poseeraa innoissaan tuon mysteerirakennuksen edessä. Olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että siellä täytyy toimia joku uskonlahko, armeijan erityisyksikkö tai muuta yhtä mielenkiintoista. Jos siellä vaikkapa joku tehdas toimisi, niin tuskin siellä olisi jengiä näin helatorstaina töissä. Se varoituskyltti leikkivistä lapsista vaan hämää. Eikä alueella ole muutenkaan minkäänlaisia kylttejä siitä, mitä toimintaa rakennuksessa oikein on. Luultavasti tämän tekstin julkaistuani, ovesta ryntäävätkin vähintään salaisen palvelun erikoisjoukot.


Tultuani siihen lopputulokseen, että tuolla ulkona on oikeasti mielettömän kuuma, kävin vaihtamassa vähän kesäisempää vaatetusta päälleni. Kun olin kesän ensimmäisen shortsipäiväni korkannut ja olimme ehtineet hipsiä sen kolmisen kilsaa keskustan suuntaan, alkoi taivaalta tulla vettä kuin saavista. Säätiedotuksiahan ei tietenkään voi harkita koskaan katsovansa. Piknikki korvautuikin sitten Subilla ja paluumatka taittui bussilla.

Nyt olemme täällä mun luona poikien kanssa katsomassa leffaa. Löhövaatteet päällä ja olo mitä mukavin. Suklaa täysin ansaittu. Olen kyllä ihan mielettömän väsynyt. Ehkä voisin itsekin liittyä joukkoon iloiseen ja koittaa vähän uppoutua tuon leffan sielunelämään. Heipat siis ja hyvät yöt kaikille!

<3:Khaija

6 kommenttia:

  1. Ihana asu taas! Tuo takki on ihana ja nuo kiilat on huippustailit! :)

    Hahaa, on se tyylitaju ehkä vähän sulla kehittynyt, värimaailma on hillitympi ja trumpettihousuja ei ainakaan kuvissa näy VIELÄ :D

    VastaaPoista
  2. heip ! löysin tieni tänne blogiin jonkun toisen blogin kommenttiboksin kautta, ja ihana blogihan täältä löytyikin ! :-) aivan huippu kivoja ja ihania kuvia ! itse en myöskään lämpene sellaisille ostosten esittelyille, missä tavarat on ladottu sängylle/lattialle lojumaan ja sitten napsittu kuvia. tälläinen "in action" -tyylinen esittely iskee muhun paljon paremmin.

    VastaaPoista
  3. Reetta, Tuo takki oli joo tosi siisti, jokin siinä mietitytti. Tosin se kahen euron hinta ei hirmusesti kannustanut jättämään rekkiin roikkumaan ja onneksi sen sitten kotiutin (-:

    Haha, eikös ne trumpettihousut ole taas in? Että ei varmaan kauan mene kun mäkin sellaisissa täällä pyörin :D Mutta joo, ysärimuoti saa mun puolesta jäädä sinne ihan omalle luvulleen !

    Siiri, Oikein kiva kun löysit ja kirjoitit kommentinkin vielä (: Tulee itselle niin hyvä fiilis näistä ja enemmän intoa bloggailua kohtaan, kun kuulee ihmisitä täällä kommenttilootassa!

    Tyylikkäästi toteutettuna (kuten NFVssä) sellainene ostosten esittely voi olla ihan kivakin. Mutta ehkäpä pyrin tähän tapaan jatkossakin, jos vain mahdollista (:

    VastaaPoista
  4. Osuit uhrikseni tämmöiseen http://pfol-n.blogspot.com/2012/05/22-kysymysta.html, tosin uhrautuminen on vapaaehtoista :D

    VastaaPoista
  5. On toi takki vaan just hyvä! :) ja hei huomasin että sulla on samanlaiset housut ku mulla! :D mites noi kengät, ostitko niihin jo ne pohjalliset vai onko hyvät noin? :)

    VastaaPoista
  6. Annika, Kiitosta! Oikein mielelläni uhraudun ja vieläpä mitä pikimmiten! ((:

    Anni, No onn se ihan huippu! haha, mut on hyvät housut. Kerrankin tarpeeksi pitkät lahkeet mullekin (:

    Joo siis mulla on sellaset silikonipäkiäpohjallise, niin niiden kanssa käytin ja vähän paremmat ovat nyt. Vois kyl ihan kunnon kokopohjallisia harkita ostoslistalle myös (:

    VastaaPoista