maanantai 28. toukokuuta 2012

Indiedays Lookbook ja bannereita

Heissan! Ajattelin tulla tänne ilmoittelemaan, että pääsin mukaan Indiedaysin Lookbookiin. Lisäilin sinne nyt hiukan (=spämmäsin sivuston täyteen) asukuvia tältä keväältä ja niitä pääsee katselemaan täällä. Sinne vaan kaikki tutustumaan ja tykkäilemään mun asuista, jos siltä tuntuu (-:


Jännästi näkee noita omia asu- sekä poseerausmaneereja kun noi kuvat iskee vierekkäin. Mutta mitäs pienistä. Olen muuten säätänyt tätä blogini ulkoasua tässä myös hiljattain, niinkuin olette mahdollisesti huomanneetkin. En nyt vieläkään ole ihan vakuuttunut tästä nykyisestä ulkoasusta, mutta enköhän saa sitä vähän kerrallaan vastaamaan toiveitani.

Taiteilin itselleni samalla myös uuden superhienon bannerin sen vanhan kollaasisekamelskan tilalle. Tuo supertyylikäs saattoi olla pienoista liiottelua, mutta ainakin uhrasin sen tekemiseen sieluni, kärsivällisyyteni ja melkoisen määrän aikaa. Tällaiselle sählälle kun ei yksi kerta riitäkään vaan tarvitsee niitä harjoittelukierroksia. Onnstuin mm. leikkaamaan tuon kuvan jotenkin mielenkiintoisesti keskeltä kahtia, kun olin tehnyt millintarkan rajauksen kuvan yläosaan. Meinasi lentää muutama voimasana ja kone seinään, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja siellä se tuotokseni komeilee. Voisin iskeä tähän vielä mun kaikki blogissani esiintyneet bannerit. En tiedä kiinnostaako teitä, mutta ainakin itselle on kiva saada arkistoitua blogini huimaa taipaletta.







Olen kyllä tosi innoissani tuosta Lookbook-jutusta! Taidan nyt poistua tästä koneelta laittamaan ruokaa, ennekuin olen päivänasuarkistoissani suunnilleen teinivuosien kohdalla ja saan bännit koko sivustolle. Ihanaa iltaa kaikille!

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Koitan mennä tykkäilemään, jos tosta paikasta mitään saan selkoa. Heh. :D
    Oot sä vaan kaunis! Uusi banneri on mun mielestä tosi kiva ja sellainen... raikas! :D Oon tosi huono keksimään mitään kuvailevia termejä, mutta mennään nyt noilla. :P

    viimeinenpistemaria.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siitä aukeaa, kun hetken on selaillut. Vaati juu kieltämättä pikkuisen tutustumista ensin (:

      No joo, kun pääsee kuvista valitsemaan tänne ne parhaat :D Näkisit mut nyt, kun kävin viilettämässä tuolla kaupungilla meikittä iloisen pörröisessä hippitukassani ja paluumatkan vesisade ei ainakaan kohentanut mun lookkiani ! Pitäis ottaa nyt niitä asukuvia, niin tulis ilmi se todellisuus myös :-D

      Sitä raikkautta/keveyttä/mitälie tossa hainkin, hyvä että välittyy sinnekin! Ei niillä termeillä niin väliä kai olekaan :-D Mut kiitos kivasta kommentista! Pitää käydä tutustumassa sunkin blogiin ((:

      Poista
  2. uus banneri on ihan huippu! :) mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäätte myös (: Ja niiin onn! En ois jotenkin uskonut et näin pienellä blogilla pääsisi tonne ((-:

      Poista
  3. Siis sut kutsuttiin tonne lookbookkiin, niinkö?:) Mä lähetin tonne Lookbookin tyypeille kerran (vai olikohan peräti kaksi)s-postia ja kyselin pääsisinkö mukaan, mutta vastausta ei kuulunu! Olin tosi pettyny ja oon edelleen :D Ois nyt vastanneet edes! Höh. Mulla on tyylitaivaaseen profiili, mutta tyylitaivas taitaa olla jo vähän last season ja mielummin tonne lisäilisi kuvia :D
    No mutta kiva kun sua saa nyt seurata sielläkin, ehkä ne ottaa mutkin joskus mukaan, haha!

    VastaaPoista
  4. Juu siis mäkin laitoin hakemuksen noille tonne ja sitten ne laittoi mulle sählöpostia sieltä joskus parin vkon päästä, että ne haluaa mut mukaan ((: Olin kyllä joo melkoisen otettu tosta!

    Mutta siis, laitoithan sä sen hakemuksen/ sieltä nettisivujen kautta? Kun sulla on upea ja persoonallinen tyyli, niin kyllä säkin sinne mun mielestä kuuluisit! Ehkä niillä ei ole niin paljon resursseja, että pystyisi vastaamaan kaikkiin sähköposteihin ja jos se hakeminenkin on ohjattu vain sen tietyn kanavan kautta. Toivottavasti pääsisit myös piakkoin mukaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm niin no mä laitoin siihen osotteeseen mikä siellä oli ja siin luki jotain että jos haluut mukaan niin pistä viestiä tähän osotteeseen :D Nojooh, katotaan!

      Poista
    2. Tuolla oli jotain ohjetta kun nyt katoin.."Jos tunnet että olet ansainnut paikkasi tässä joukossa, täytä palautelomake, valitse aiheeksi ”pääsenkö bloggaajaksi” ja kerro itsestäsi ja blogistasi" En halua bloggaajaksi, vaan lookbookkii vaan. Toi taitaa olla väärä tie siihen..Peeveli :D

      Poista
    3. http://lookbook.indiedays.com/lookbook-aktivointi/ Tuolla on se kaavake !! Hetken itsekin tota etsin, mutta sieltä hakemaan (;

      Poista
  5. Hei kiitos kauheesti avusta!<3 Nyt mäkin pääsen mukaan, jeeeeeeee! :---)

    VastaaPoista