sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Floridan broileri









Nyt alkaa olla viikonloppu lähestyä loppuaan ja juhlinnat on juhlittu. Meinasin ensin jossain mielenhäiriössä tehdä postauksen upeasta iPhone kuvasaaliistani, mutta sitten päätin nynnyillä ja jättää kuvat suosiolla puhelimeni uumeniin. Kaikessa lyhykäisyydessään, Ruma on nähty, kuten ehkä tuosta ranteeni leimasta voisi ehkäpä päätellä. Niin nähty taas pitkäksi aikaan. Katsellaan sitten syksyllä uudestaan. Haha, kuitenkin eksytään sinne ensi viikonloppuna Annin synttäreiltä. Senverran hyvää seuraa kyllä silloin luvassa, että ehkä mä jopa kestäisin.

Näinpä siis esittelisinkin tänään päivän asuani, jossa esiintyivät punaisen housuperheeni uusin tulokas, vaaleanpunaiset yksilöt. Talvellahan nuo taisivat jo kaappiini kotiutua, mutta jotenkin itse olen innostunut käyttämään näin kesäisiä värejä vasta nyt auringon vihdoin helliessä. Siitä ei ole itseasiassa ole kauaa, kun nuo eivät päälleni enää mahtuneet. Onneksi tilanne on nyt korjaantunut, kun ylimääräiset turvotukset ovat poissa. Jesjes!




Joku saa antaa mulle ihan oikeasti mitalin mun päättäväisyydelleni. Hirmuisessa nälässä olin jo tarttumassa ties minkämoiseen pyttipannumättöön, mutta jotenkin sain kerättyä itsestäni viimeisetkin itsehillinnän rippeet ja väänsin tuollaista quino-wokkihässäkkää. Näyttää hieman epäilyttävältä, mutta maistui paremmalta kuin osasin edes odottaa. Oikein maukasta oli. Sillä jäätävällä nälällänihän ei voinut tietenkään olla asian kanssa mitään tekemistä.


Niin ja toki tuon auringon lisäksi piti nauttia kesän toiseksi parhaasta asiasta, jäätelöstä. Tänään oli mehujääfiilis.

Nyt vielä hetki löhöilyä ja sitten valmistautumaan tuohon ihanaan paluuseen arkeen. Mutta onneksi ei ole enää montaa viikkoa koulujuttuja jäljellä niin kyllä tän vielä jaksaa! Voimia kaikille muillekin alkavaan viikkoon!

<3:Khaija

7 kommenttia:

  1. Olipas piristävä postaus näin keskelle tylsääkin tylsempiä viime hetken kouluhommia. Ihana ja kaunis Khaija! (: <3

    VastaaPoista
  2. Kiva, että onnistuin piristämään (;

    VastaaPoista
  3. Oi, mahtavia ja pirtsakoita kuvia! Nuo sun housut on niin ihkut ♥

    VastaaPoista
  4. Kiits! Haha, just viime postauksessa avauiduin barbilookistani, mutta uskaltauduin kuitenkin laittamaan ihkupöksyt päälle. Ehkä sitä voi toisinaan näyttää vähän barbilta :D Koska on ne vaan ihkut <3

    VastaaPoista
  5. sulla on ihan sika ihana tyyli<3! ja tosi kiva blogi muutenkin :)!

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
  6. oijoijoiii!! Quinoaa olen etsinyt vaikka mistä, ja nyt vasta näin, että GoGreenin tuotteena sitä saa, JEI!! <3 Kiiitoooos :)

    VastaaPoista