perjantai 28. kesäkuuta 2013

Date Night Outfit

Tällä hetkellä mun elämässä pyörivät lähinnä jätesäkit, pahvilaatikot ja muuttoon valmistautuminen, joten palailen mielihyvin parin viikon takaiseen syntymäpäivääni asukuvien muodossa. Niko vei minut synttäreideni kunniaksi syömään Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan Kissanviikseen, josta olin kuullut paljon kehuja. Oli kieltämättä ihana lähteä yhdessä viettämään treffi-iltaa. Silloin suhteen aivan alussa tapailuvaiheessa kun tuli käytyä paljonkin syömässä ulkona yhdessä. Jotenkin ne koti-illat vaan pikkuhiljaa ovat ruvenneet vetämään enemmän puoleensa, jos olemme kahden halunneet aikaa viettää. Illan kunniaksi halusinkin pukeutua vähän tavallista siistimmin, mutta siltikin rennosti. Niin, että on hyvä fiilis omasta olemisestaan. Korkkarit yhdistettynä printtihousuihini toimivatkin tähän tarkoitukseen varsin mainiosti. Edellisen illan aukiharjatuista kiharoista syntynyt pörrötukka kohotti rennon fiiliksen kyllä vielä ihan uuteen potenssiin. 
jakku & korot - h&m / laukku - maria carla / printtihousut - zara / kotu - lahja Annilta

Ruokahan tuolla Kissanviiksessä oli ihan mieletöntä. Alkuruuaksi söin ehkä herkullisimpia etanoita koskaan. Nälkäkin oli tosin sellainen, että se saattoi toki tuoda oman lisänsä fiilikseen. Loistavia ne kuitenkin olivat. Listalta onnistuin löytämään ruokavaliooni sopivan minttuisen kana-annoksen, jossa oli runsaasti kasviksia ja hedelmiä kyljessä aseteltuna valtavan kauniisti. Ruoka oli todella herkullista ja paikkaan täytyy ehdottomasti mennä syömään toistekin, sillä olisin halunnut syödä listalta miljoona annosta. Tunnelmaltaan sytyn kuitenkin ehkä enemmän sellaisiin hämyisiin pubityylisiin paikkoihin, joiden nurkkaan voi linnottautua syömään ja nauraa omassa rauhassa niille typerille jutuille. Ei sitten tarvitse hävetä ihan niin paljoa sitä omaa sosiaalipingviiniyttään. 

Kaikenkaikkiaan ilta oli ihana ja onnistunut, näinhän se tuppaa olemaan kun seura on hyvää. Ja koska olihan tuo ruokailu ihmisten ilmoilla jo tarpeeksi sosiaalista puuhaa, kävimme illallisen jälkeen hakemassa ison kasan Parrotseja leffaherkuksi ja linnottauduimme loppuillaksi Nikon kämpille. Kanelimanteleista tuli mun uusia ehdottomia lemppareita!

Haluaisin muuten muistuttaa, että Google lopettaa Reader -palvelunsa ensi viikon alusta, Jos siis  sen kautta seurailet juttujani, kannattaa siirtyä käyttämään muita kanavia. Olisi meinaan mahdottoman kiva juttu pitää teidätkin matkassa mukana!


 BLOGLOVIN                     BLOGILISTA                    FACEBOOK

8 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta noi housut sun päällä, vaikka onkin aika jännä kuosi. :)

    http://vaatetellen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nimenomaan ihastuin tuohon kuosiin (-: ja vaikkei näistä kuvista tulekaan ilmi, niin nuo housut saavat pepun näyttämään hyvältä eli sekin oli varmaan yksi syy ostopäätöksen takana (; kiitokset!

      Poista
  2. sulla on aivan ihana tyyli sekä blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipas hyvä fiilis, kun ollaan juuri roadtrippailemassa kohti itää, maisemat ovat mielettömiä, soi hyvä musiikki ja sitten luin tämän kommentin. Kiitos! (--:

      Poista
  3. Oi kun oot taas niin kauniina ja asukin on ihana! :))

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. mistä saat ideas näin uskomattomaan tyyliis? :O Ite jos näkisin samaisia vaatteita kaupassa joita käytät niin ei tulis mieleenkään yhdistää niitä noin upeasti!Tyylis on jotenki niin koukuttava ja omaperäinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, tuntuva mahtavalta kuulla, että tykkäilet tyylistäni noin kovin!

      Ajan myötä olen ruvennut miettimään erilaisia asuja vaatteiden ympärille, olivatpa ne sitten kaupassa tai omassa kaapissa roikkumassa (-: nyt en ole pitkiin aikoihin edes ostellut mitään, mutta ajan mittaan olen onnistunut kartuttamaan aika kattavan vaatekaapin! Pitkään hamstrasin vain samoja perusvaatteita kaapit pullolleen, mutta nyttemmin olen ruvennut ostelemaan vaan sellaisia pakko saada -vaatteita. Olivatpa ne sitten hyvin istuvia perusvaatteita tai vähän erikoisempia juttuja asujen piristykseksi! Varmasti blogit ja inspiraatiosivustot antavat alitajuisesti ideoita, vaikka pyrinkin aina menemään fiilispohjalta etiäpäin! Usein kyllä päässä ideoitu asukokonaisuus saattaakin sitten päällepuettuna ollakin ihan jotain muuta kuin hyvä :-D monesti sitä lähtee liikkeelle jostain vaatteesta, jonka haluaa ehdottomasti saada asuun ja siitä se sitten lähtee (-:

      Poista