sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kuvia mökkiviikonlopulta

Viime viikon sisään on mahtunut pari pientä reissua ja ajattelinkin postailla nyt niistä ensimmäisestä. Lähdimme nimittäin arkea pakoon mökkeilemään saaren rauhaan. Vaikka reissu olikin vain viikonlopun mittainen, teki se ihmeitä mielelle ja fiilikselle. Stressi kaikkosi kauas pois ja nautin joka hetkestä ihan mielettömästi. Tuntui oikeastaan hassulta tulla takaisin kaupungin hälyyn. 

Viikonloppu vierähti hyvän ruua, seuran, auringosta nauttimisen ja rennon mökkitekemisen parissa. Käytiin veneilemässä, kalastettiin, paistettiin kaikki ruuat ulkotulella, saunottiin puusaunassa ja sain vähän aurinkoakin tälle mun kalpeaakin kalpeamalle hipiälle. Pukeuduttiin rennosti, istuttiin ulkona aamuyöhön ja heitin jopa taliturkinkin. Mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässäpä olisi.
Mulle tulee hyvä mieli pelkästään, kun katselen näitä kuvia. Edelleenkin mua on muistuttamassa noista meiningeistä miljoonan hyttysenpiston jäljet jaloissani. Vaikka olin verhoutunut suurinpiirtein kasvojani myöten Ziperalliin, jostain ne mokomat onnistuivat käymään kimppuuni. Melkoinen hyttyskesä. Mutta hyttysistä huolimatta oli ihan täydellistä. Ja kylläpä nekin osaltaan tuovat jotain omanlaista viehätystään noihin mökkireissuihin ja ylipäätään suomen kesään. Näitä reissuja on ehdottomasti tehtävä tänä kesänä useampiakin. Mun sisäinen mökkirakastajani menetti sydämensä tuolle paikalle ja lujaa!

Täällä on vietetty mielettömän rentoa sunnuntaita tänäänkin grilliruoasta notkuvien pöytien ääressä. Ja pääsin mä myös toteamaan, ettei tuo tikanheitto ole ehkä se mun laji. Mä olen jättänyt nyt kokeiluluontoisesti ruokavaliostani pois viljat ja maitotuotteet ja pakko sanoa, että eipä tuo elämää oikein ainakaan vielä ole rajoittanut. Vaikka kieltämättä olin kyllä eilen aika voittaja, kun baarin jälkeen mutustelin pähkinöitä Nikon vetäessä vieressä aurarullakebua. Mutta mulla on ollut niin hyvä olo, että pakko jatkaa tätä kokeilua edelleenkin. Nyt toivottelen teille ihanat sunnuntai-illat ja voimia alkavaan viikkoon!

<3:Khaija

6 kommenttia:

 1. Ihaniaihania kuvia! Mökkeily on kyllä niin kivaa ja rentouttavaa :))

  VastaaPoista
 2. Aaa, mulla on kamala ikävä meidän saareen enkä malta odottaa juhannusta! Ihana reissu varmasti ollut! :) Kesä ja mökkeily kuuluu kyllä niin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, muistelinkin sillon kun nähtiin että sun juhannussuunnitelmat kuulostivat tutulta! mutta näinhän se todellakin on! (--:

   Poista
 3. Viittitkö kertoo miten taliturkki lähtee parhaiten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah oon unohtanu korjata ton. mun poikaystävä tolle jo nauro hulluna ku ton postauksen tein! mut joo eiköhän se lähe ihan siinä, missä se talviturkkikin luulis (;

   Poista