keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Asukuvat, joissa vähän kaikki on rempallaan

Nämä kuvat sopivat jotenkin niin hyvin mun tän viikkoisiin fiiliksiin. Jälleen kerran tämä muuttoharrastaja on jännän äärellä ja pakkaamassa koko omaisuuttansa pahvilaatikkoihin. Mun kämppäni onkin yksi suuri sekamelska ja mitään tavaroita ei löydy mistään. Tuntuu, että aika on ihan kortilla kun jokaiseen suuntaan pitäisi ehtiä revetä ja miljooa asiaa hoitaa. Myös nämä asukuvat ovat yksi sekamelska. En ole jaksanut tehdä hiuksilleni mitään, laittaa edes sitä pelastuksen tuovaa tummaa kuivashampoota ja tämä luonnollinen lookkini alkaa muistuttaa pikkuhiljaa pälvikaljua. Valo oli tyhmä, kameran asetukset eivät taipuneet ja tunsin oloni typeräksi pönöttäessä siinä kameran edessä. Niin ja hyttysetkin päättivät perustaa juhlat ympärillemme. Koko kuvausoperaatio tuntui ihan mahdottomalta edes suorittaa ja meinasimme luovuttaa kymmenien ylivalottuneiden hönötyskuvien jälkeen.


 Saihan tostakin tilanteesta sitten aikaan ihan julkaisukelpoisia kuvia. Vähän niinkuin se sekamelskakin aina siitä sutviintuu. Lopuksi tuo kuvaaja sai minut yhteen loputtomaan hymyyn ja en voinut enää kuin nauraa ja tajuta, että elämä on aika kivaa. Kaikki muuttoon liityvät asiatkin ovat selvinneet ja tuo kämppäni kaaos siirtyy mitä pikimmiten pikkaisen kivempien seinien sisään. Kampaajakin on ensiviikolla ja mulla on tulossa ihania ihmisiä auttamaan muutossa. Niin ja veikkaan, että moni noista kiireenaiheuttjistakin tulee olemaan taas huikeimpia juttuja hetkeen. Voisi kai ne asiat huonomminkin olla, joten eiköhän tästäkin stressiviikosta taas selviydytä lopulta voittajina!

<3:Khaija

4 kommenttia:

 1. Nämähän on tosi ihania kuvia, varsinkin tossa toisessa kuvassa olet ihan mielettömän kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Haha, niitä käyttiksiä ruutuja rupesi löytymään, kun oli vaihtanut kuvauspaikkaa kolmesti ja niitä ruutuja oli kertynyt sen kolmisensataa sen normin jokusenkynnenen sijaan :-D mutta kiitos sinulle <3 itse tykkään tosta yksityiskohtakuvasta mielettömästi (-:

  VastaaPoista
 3. mistä semmosta tummaa kuivashampoota saa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on label.m -kuivashampoota (postaus löytyy täältä: http://khaijastyle.blogspot.fi/2013/05/kuivashampoo-ruskeille-hiuksille.html), jota saa ainakin täällä Jyväskylässä UNIK hairdressingiltä. Varmaan googlettelemalla löytyy muualtakin kampaamoja, jotka kyseisen merkin tuotteita myy. Oon bongannut ruskeeta kuivashampoota myös kicksistä, mutta en ole kokeillut, niin en osaa sanoa siitä mitään sen kummemmin. Toi label.m on ollut mulle ihan pelastus, kun ton mun kuvissa näkyvän törkeänkin juurikasvun saa piiloon!

   Poista