torstai 13. kesäkuuta 2013

ASUS -kilpailun upeat finaalikuvat

Heissan! Muistatteko, kun pääsin Indieadays Inspiration -bloggaajana mukaan Asuksen Katumuotikuvakilpailuun? Kilpailin 18 bloggaajan joukossa siitä, kenen tyyli vetoaa eniten teihin, sekä arvovaltaiseen tuomaristoon. Innosta hihkuen pääsinkin mukaan finaalikuusikkoon Keväinen farkkupaita -lookillani. Viime viikkoinen Helsingin visiitti liittyikin juuri tähän kampanjaan. Pääsin nimittäin stailaamaan itseni upeisiin muotikuvauksiin, joihin koko kilpailu huipentui.

En voinut kuin hämmästellä, kuinka taitaviin käsiin olin päässytkään. Kuvaajatiiminä toimi Twice Helsingin pojat. Pääsin Lauri Laukkasen kuvattavaksi, jolla oli kasapäin ideoita, upeita visioita ja mitä ergonomisimpia työskentelyasentoja. Kaikki toimi tosi näppärästi alusta loppuun ja päiväkin saatiin pulkkaan aikataulussa. Nyt pääsenkin ylpeänä esittelemään teille lopulliset kilpailukuvani. 

Photos: Lauri Laukkanen / Twice Helsinki
Makeup: Sharon

Asua valitessani en tosissaan tiennyt, minkälaisessa ympäristössä se tultaisiin kuvaamaan. Päälleni päätynyt Gina Tricotin jakku osoittautuikin oikeaksi nappivalinnaksi, toimien väripilkkuna tuon urbaanin betoniviidakon keskellä. Sharon taikoi minulle vielä vahvan smokey eyes -silmämeikin ja kohtalokkaan särmikäs lookkini oli valmiina muotikuvauspäivään! Kuvauksista on muuten vielä myöhemmin luvassa behind the scenes -tyyppistä matskua ihan omassa postauksessaan. 

Kuten ensimmäisessäkin vaiheessa, kaikkien finalistien kuvat on koottuna Facebook -sivulle, josta niitä pääsee äänestämään aina kesäkuun loppuun asti. Jokaista kolme kilpailukuvaani voi äänestää kerran ja sehän kannattaa, sillä myös teidän äänestäneiden kesken arvotaan Asus Transformer Book THX300 (arvo 1399 euroa)! Äänestysten päätyttyä tuomaristo vetäytyy miettimään, kuka lopulta voittaa koko kampanjan ja itselleen tuon upean Asus Transformer Bookin. Jännityksellä odotankin jo heinäkuun ensimmäistä viikkoa! 

Jos kilpailulookkini ja kuvat kolahtivat, pyydänkin sinua antamaan äänesi kuvilleni kamppiksen Facebooksivuilla! Olen ihan mielettömän kiitollinen kaikista äänistä! Haluankin lähettää vielä mitä suurimmat kiitokset kaikille mukanaolleille, erityisesti Twice Helsingille, Indiedaysin porukalle ja Asukselle! On ollut ihan mieletöntä olla mukana tässä kampanjassa!

Vote Khaijas
/>


<3:Khaijas

10 kommenttia:

 1. Vau oot upee!
  Tylsää vaan, että jokaisessa kuvassa suu tollei samallailla auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! (---:

   Mulla on tollanen suu, että se on luonnollisestikin vähän auki. Hymyilin tai mitä ikinä :-D Mutta niitä ilo/ eri-ilmekuvia ei oltu nyt valittu ja näillä mennään (--:

   Poista
 2. Ihania kuvia!!! Hyvä sä!! :)<3

  VastaaPoista
 3. voi vitsi sä oot nainen upee :)<3 ei voi kun ihastella kauneuttasi!
  onnea kilpailuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Olet kyllä niin kultainen <3

   Mutta pakko vielä sanoa, että huikea tiimi kun on mukana, on helppo olla upea ((--:

   Poista
 4. vautsi että näytät aivan tajuttoman upealta! ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki kiitos kyllä kuuluu tiimille kuvien takana (--: itsekin kyllä ihastuin näihiin kuvin ihan loputtomasti!

   Poista
 5. ihan mielettömän kauniita kuvia <3

  VastaaPoista