perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kesähiukset kuosiin

Sain UNIK hairdressingiltä juuri minun hiuksilleni valittuja label.m:n hiustenhoitotuotteita (label.m -nettisivut täältä), jotta voin testailla niitä ja raportoida mielipiteitäni täällä blogissa. Label.m -hiustenhoitotuotteet olivat minulle ennestään täysin vieraita. Tämän ammattihiustenhoitosarjan takana on siis TONY&GUY. Sarja sisältää runsaasti raaka-aineita suoraan luonnosta, label.m vastustaa eläinkokeita, pakkaukset ovat kierrätettäviä ja suurin osa tuotteista sisältää UV- ja lämpösuojan. Olen kiinnittänyt viimeaikoina paljon huomiota ruokavalioni raaka-aineisiin, joten kieltämättä luonnonmukainen hiuskosmetiikkasarja onnistui myös herättämään mielenkiintoni. 

Kirjoitinkin jo oman postauksensa ihan loistaviksi osoittautuneista ruskeasta kuivashampoosta ja hiuspuuterista (jotka muuten vieläkin piilottelevat tyvikasvuani maailmalta). Postaus löytyy täältä. Muista tuotteista en samalla tavalla pystynyt kommentoimaan mitään herkullisen tuoksun lisäksi heti kättelyssä, joten kirjoitankin kokemuksiani niitä nyt reilun kuukauden käytettyäni. Kirjoitin postaukseen tuotetiedot kursivoidulla fontilla ja omat käyttökokemukseni siihen perään! Ajattelin, että hiuskosmetiikasta kiinnostuneet saavat näin parhaimman hyödyn irti tästä postauksesta.
Suihkuhetkeni tuoksuvat nykyisin ihanan raikkaan hunajaisilta Honey & Oat Shampoon ja hoitoaineen myötä. Tuotteen sisältämät hunaja, kaurauute ja merilevä rakennepaikkaavat, vahvistavat, rauhoittavat, sekä kosteustasapainottavat hiusta. Hiuksista tulee kiiltävät ja puhtaat. Sarjan hoitoaineen puolestaan hoitaa hiusta ilman latistavaa vaikutusta. Sen sisältämä EnviroshieldTM suojaa hiuksia lämmöllä muotoilun, UV-säteiden, sekä ilmastotekijöiden aiheuttamia vaurioita vastaan.

Pidän kovin juurikin siitä fiiliksestä, kun tuotteiden käytön jälkeen hiukset ovat hoidetut, mutta samalla kevyet. Mulla on tosiaan päässä ihan omat hiukset, jotka todellakin tarvitsevat hoitoa ja kosteutusta. Rakennepaikkaava ominaisuuskin tulee tässä päässä tarpeeseen!  Itse olen näiden tuotteiden tueksi tarvinnut silloin tällöin käytettäväksi tehohoitoa.


Age-Defying Radiance Oil nousi ehdottomasti yhdeksi mun lempparituotteistani näiden testattavien joukosta. Öljyn ylellinen Rajuven-8TM -yhdiste sekä marokkolainen arganöljy suojaavat, ravitsevat sekä nuorentavat hiusten ulkonäköä. Imeytyy välittömästi pehmeyttäen ja kiillottaen.

Olen hiusöljyjen ehdoton ykkösfani ja en keksi parempaa tuoteta siloittamaan mun karheaa ja pörröistä hiuslaatuani. Aikaisemmin olen vannonut Moroccanoilin nimeen. Ihan rehellisyyden nimissä pakko sanoa, että sen verran korkealaatuisia tuotteita ovat molemmat, että näiden välillä mun on ihan mahdoton valita voittajaa hoitavuutensa ja tuloksien perusteella. Sen voin luvata, että arganöljyä sisältävä korkealaatuinen hiusöljy on tullut jäädäkseen hiustenhoitotuotteideni arsenaaliin. Siskoni (aka tukkajumalatar Mi Mi Mendine)  vielä vinkkasi taannoin, että kun hiusöljyä laittaa kunnolla hiuksiin ja antaa rauhassa vaikuttaa ennen pesua, se myös syväpuhdistaa hiukset pesun yhteydessä. Ja kovin riittoisa tuote on muuten kyseessä. Kuvassa näkyy tilanne mun reilun kuukauden käytön jäljiltä ja voin kyllä paljastaa läträäväni tällä tuotteella melkoisesti.
Label.m -öljystä on kyllä vielä pakko mainita, että sen tuoksu on kyllä huumaavan ihana. Se tuoksuu ihan karkille. Mökiltä minulla on ihania muistoja siitä, kun  makoillessani laiturilla välillä nenääni tulvi tuo ihana tuoksu tuulen tuivertaessa hiuksia ja en voinut kuin nauttia. Minulle kun tuoksut ovat jotenkin hirvittävän tärkeitä ja niiden avulla voi palata niin elävästi muistojen maailmaan. 

Protein Spray oli minulle ennestään ihan vieras tuotekonsepti ja innolla lähdinkin testailemaan, mistä on kysymys. Jasmiini, tuoksuherne, vanilja, vehnä, sekä soija ravitsevat, vahvistavat, sekä suojaavat hiuksia. Ehdoton tuote minkä tahansa shampoon tai hoitoaineen lisänä. Suositellaan hiusten värjäyksen jälkeen estämään värin haalistumista ja vaurioitumista.

Mun hiustenhoitorutiinit ovat yksinkertaistuneet huimasti, kun en oikeastaan käytä tämän lisäksi muuta hoitotuotetta, kuin tuota hiusöljyä. Proteiinisuihke ajaa sen hoitsikkasuihkeen virkaa, kun taas öljy siloittaa, pehmentää ja kiilloittaa. Aika toimiva kombo siis! Ja pienoinen hetki viime kampaamokäynnistäni taitaa taas olla vierähtänyt, joten mahtaneeko olla juuri tämän tuotteen ansiota, että väri on säilynyt näin hyvin hiuksissani?

Vielä viimeisimpänä, muttei vähäisempänä pakko hehkuttaa vähän label.m Hairsprayta! Hiuskiinteen sisältämäprovitamiini B5 sekä luonnollisesti eristetyt hoitavat ainesosat suojaavat, kiinnittävät ja kiillottavat hiuksia. Tuotteen sisältämä aurinkosuoja suojaa hiuksia UV -säteilyltä. Hiuskiinne sopii erityisesti siihen, että sitä voi suihkuttaa uudelleen ja uudelleen, ilman että hiuksen pintaan muodostuu tuotekerrostumaa. Helppo sekä harjata että pestä pois.

Itse en käytä hiuslakkaa kuin hiusten muotoilun yhteydessä tai kampauksissa, joten hiuslakan sisältämä lämpösuoja on ollut minulle ihan uskomattoman kätevä ominaisuus! Usein joudun vielä hiusten kihartamisen lopuksi vähän korjailemaan lopputulosta, joten nyt olenkin huoletta kiharrellut hiuslakalla vuorattua pehkoani ilman pelkoa kärventymisestä. Ominaisuus on myös tajuttoman kätevä, kun herättelee henkiin edellispäivän kiharoita kohennellen niitä hieman raudalla. Hiuslakan päältä kiharretuista hiuksista tulee lisäksi ihan kiiltävät barbihiukset, joten propsit myös sille!
Jyväskylässä label.m -tuotteita siis jälleenmyy UNIK hairdressing, jonka löydät kätevästi Jyväskeskuksen toisesta kerroksesta. Ei ehkä ole mikään ihme, että ammattilaisen juuri minun hiustyypilleni valitsemat hiustenhoitotuotteet saivat minut näin tyytyväiseksi. Kaikenkaikkiaan suosittelen kovasti tätä laadukasta hiustenhoitosarjaa. Kehotan kaikkia kiinnostuneita käymään paikanpäällä UNIKissa (tai oman kaupunkinsa jälleenmyyjäkampaamossa), jossa sinua  autetaan varmasti mielellään löytämään oikeanlaiset hiustenhoitotuotteet vastaamaan omia tarpeitasi! 

<3:Khaija

Postausen tuotteet saatu yhteistyön kautta UNIK hairdressingiltä. Bloggaaja ei saa taloudellista hyötyä linkkejen kautta sivustoille ohjautuneesta liikenteestä.

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Satutko tietämään, mitä tuo hiusöljy maksaa? :) blogisi on todella ihana ja kuvat edellisessä postauksessa upeita!

    -Anni

    VastaaPoista