maanantai 3. kesäkuuta 2013

A Real Hero

Maisemat vilisevät ikkunaruudun takana, auringonsäteet leikittelevät pisamaisilla kasvoillani ja grantaattiomenasmoothien sattumat rouskuvat hampaissa. KuulokkeistaKotiuduimme eilen yömyöhään rentouttavalta viikonlopulta saaressa ja pääsinkin pakkaamaan samantien laukkuni ja nyt istunkin aamujunassa kohti kotikotia. Naureskellen mietin, että käväisin kotona sen kahdeksan tuntia. Vähästä unesta huolimatta mun suupielet vetäytyvät jatkuvasti kohti korvia ja lämmin tunne saa mut valtaansa kun mietinkään kaikkea sitä, mitä elämääni olen saanut.

Mun elämäni on ollut suurelta osin reppureissaamista sen jälkeen kun tapasin Nikon tammikuussa. Opiskelua, töitä, blogijuttuja, rakkautta, ystäviä, harrastuksia, poikaystävän kämppä toisella puolen Jyväskylää ja perhe toisella puolen Suomea. Elämä pakattuna laukkuun ja pyykkivuoret valtaamassa alaa kotona, jossa toisinaan on ehtinyt käydä oikeasti vain niukin naukin nukkumassa. Tai sitten kun on ollut enemmän aikaa, on sen halunnut käyttää muuhun kun pyykkituvan ja kodin välin ravaamiseen. Toisaalta olen oppinut valtavasti rentoutta. En stressaa lähtemistä juurikaan. Tai niitä pyykkivuoria. Aiemmin en lähtöä edeltävänä yönä saanut suurinpiirtein unta ja mahanpohjan valtasi perhostanssi. Nyt olen niellyt ylpeyteni ja toisinaan jopa kantanut likapyykkejäni mukana äiskän luokse matkatessani. Mulle tuo on ollut suuri askel, sillä olen ollut jotenkin loputtoman ylpeä omasta itsenäisyydestäni siitä asti, kun kotoa pois muutin. Olinhan sentään jo 18, kerrassaan aikuinen. Ehkä mulla suurin kasvun paikka onkin ollut tuo omien heikkouksien myöntäminen. Toisinaan on pakko pyytää apua, koska itse ei vaan aina kaikkeen pysty, aina ei kaikista tilanteista selviä. Toisinaan on lupa epäonnistua ja olla heikko. Ja noina hetkinä on ihan loistava huomata, että niitä auttavia käsiä ja rakkautta lähipiiristä todellakin löytyy. 

toppi & tekonahkaliivi - gina tricot / maksihame - zara / korut - hm / pikkulaukku - second hand / loaferit - topshop

Ja voi luoja, kuinka olenkaan onnellinen. Ja en kyllä vähiten tästä onnesta voi kiittää sitä, että olen löytänyt rinnalleni niin uskomattoman miehen. Hän on ensimmäisiä miehiä elämässäni, johon voin sanoa oikeasti käsi sydämelläni luottavani. Jolle vaan yksinkertaisesti haluaisi niin paljon hyvää, kuin tästä universumista pystyy ikinä löytämään. Miehen, jonka kanssa tämä kaupunkirakastaja voisi vaikka muuttaa isona maalle kasvattamaan lampaita. Miehen, jonka mielestä mun perjantainen asu oli kummallinen. En sitten tiedä, että hyvällä vai pahalla. Ehkä toisinaan voi pukeutua pikkuisen kummallisesti. 

Tulipa tästä nyt lopen syvällinen teksti näin aamusta kirjoitetuksi. Pakko kuitenkin vielä todeta, että en vaihtaisi päivääkään, edes niistä kaikkitietävistä teinivuosista, jolloin jälkeenpäinkatsottuna ei tiennyt oikeastaan mitään. Ne kaikki hetket ovat kuitenkin tuoneet minut tähän paikkaan. Nyt taidankin hyödyntää loppumatkan käymällä lävitse viikonlopun kuvasaalista, joka muuten on melkoinen. Postausta siis luvassa. Ihanaa päivää kaikille! Tästäkin päivästä näyttää tulevan mielettömän upea.

<3:Khaija

31 kommenttia:

  1. Ihana postaus <3 Vitsi että tulin iloiseks sun puolestasi, ihan mahtavaa että osaat katsoa maailmaa noin positiivisesti. Mulle riitti pari vuotta tuollaista reissaamista, nyt olen niin onnellinen kun pakkaaminen tarkoittaa vain lomaa, eikä sitä tarvitse tehdä jatkuvasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Sä olet kyllä loputtoman sydämellinen ja upea ihminene! Mun on helppoa olla postiivinen, kun on elämäntavat kunnossa. Kun urheilen aktiivisesti ja syön hyvin mut valtaa aina sellainen rakkaus maailmankaikkeutta kohtaan. Aikamoinen motivaattori.

      Odotan kyllä kovin, että pääsen nauttimaan sun tavoin tollaisesta tilanteesta. Ja vähänhän tätä helpottaa jo varmaan sekin, että muutan kuukauden päästä keskustaan, jossa on Jklssä lyhyt matka kaikkialle (--:

      Poista
  2. Oon seuraillut sun blogia jo pidempään ja pakko tulla vihdoin kommentoimaan! Sun teksteistä tulee aina mielettömän hyvä fiilis, niistä jotenkin välittyy elämän ilo niin selvästi ja kuvatkin on aina yhtä upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mieletöntä saada tollaista palautetta. Sinunlaisesi lukijat tekevät tästä hommasta parasta. Kiitos, että kommentoit! Tottakai mulla on omat huonot päivät, ongelmat ja epävarmuuteni, mutta ne nyt ovat oikeasti aika pientä kaiken hyvän rinnalla (-:

      Poista
  3. Oikun kiva asu! Oon ihan hullunu noihin napapaitoihin ja maximittaan!

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Mulla on sama homma! etenkin, kun mahaa näyttää vaan suikaleen, niin asu ei mene mauttomaksi ja meininki on muutenkin armollisempi kropalle (--:

      Poista
  4. Sun teksteitä huokuu ihana positiivisuus, joka todellakin tarttuu! Ihana lukeä tällasia tekstejä, kun itsellekin tulee hyvä mieli ja huonona päivänä tajuaa ettei pitäis välittää niistä oikeesti ihan pikkusista huonoista jutuista vaan miettiä kaikkia hyviä juttuja elämässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, meikkis rupee kohta pillittämään täällä junassa, kun saan tollaisia kommentteja! Ihan loistava kuulla, että mun tekstit saavat tollaista aikaan. Ja aamen tolle kommentin loppuosalle! (--:

      Poista
  5. Ihanan positiivinen postaus :) Ja tosi kiva asu, uskaltaisinkohan itsekin kokeilla tuollaista napapaitaa maxihameen kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, kiva kuulla ((-:

      Kokeile ihmeessä! Kun tuo helma on noin pitkä, niin napapaitakaan ei ole niin "napapaita". Haha, toivottavasti tajusit mitä nyt koitin sanoa:-DD Ja kun hihattoman topin yhdistää liiviin, ei ollut yhtään niin alaston olo!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana saada hyvää palautetta sunlaiselta fashionistalta!!

      Poista
  7. Aivan mahtava asu <3 Mulla on ostoslistalla tuollainen värikäs maksihame, mistään vaan ei löydy "täydellistä" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset<3 Mä rakastuin maksihameisiin viime kesänä ja molemmat rakkaushameet ovat löytyneet Zarasta. Siellä nuo alaosatkin tuppaavat olemaan sopivan pitkiä munkin rimppakintuille (--: Toivotaan, että sullakin onnistaa vielä!

      Poista
  8. Rakastan sun blogia ♥ upea asu, sun parhaimpia ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwwws oot söppänäinen ja aina niin kultainen, kiitos, että jaksat kommentoida <3 hihi, ehkä ne oudot asut on joskus niitä parhaimpia !

      Poista
  9. !<3 rakkauspostaus, tästä tulee ihan Antti Tuiskun ihmiset kappale mieleen :-) 'Sä nähdä voit ei tähän tultu ois, jos reitin varrelta yhdetkin kasvot ois jääneet pois' Oot ihana! Toivon sulle maailman parasta kesää 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan pakko kuunnella tuo kyseinen biisi ja kieltämättä aivan ihanat sanat!

      Voi kiitos paljon sulle toinen ihana, joka mua jaksat kauniilla sanoillasi piristää, kuka lienetkään<3 Ja todellakin parasta kesää sinne myös!! (--:

      Poista
  10. ootpas ihanan kesänen!! <3

    PS: pitää nähä tässä joku päivä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kieltämättä todellinen summer state of mind päällä!

      Ja siis niin todella pitää!! (--:

      Poista
  11. Moikka! Bongasin sut Indiedaysin etusivulta ja huomioni kiinnittyi näihin superkauniisiin kuviin :) Mikä objektiivi sulla on käytössä, kun on niin mielettömän nätti bokeh näissä kuvissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on oikeestaan aina käytössä tuo Canonin 50 mm 1.8! Ja tuo poikaystäväni on kuvannut ja säätänyt kameran ihan kokonaan, kun noista enemmän ymmärtää. Eli kiitokset hyvistä kuvista kuuluu täysin hänelle (--:

      Poista
    2. Jaa sama putki täälläkin! :D On kamera kyllä poikaystävälläsi hyvin hallussa :)

      Poista
    3. kyllähän siitäkin putkesta saa vaikka mitä irti, kun vaan osaa säätää asetukset kohdilleen! mulla ainakin vielä hurjasti opettelemista! :-D

      Poista
  12. Heii!

    Ihan pakko nyt tulla kommentoimaan.. Näin sinut eilen baarissa ja olisin kovasti halunnut tulla tunnustautumaan blogisi lukijaksi, mutta vaikutit kovin ylimieliseltä, etten sitten viitsinyt :/

    VastaaPoista
  13. Missä baarissa mut näit? En kyllä yhtään oo ylimielinen, ihan rohkeesti saa tulla juttelemaan! Oon kyllä ollut aina innoissani ja kovin otettu, jos joku on uskaltautunut jutskaamaan! Oikeestaan mua harmittaa aika paljon, ettet tullut niin sulle jäi tollanen kuva! :-(

    VastaaPoista