perjantai 31. toukokuuta 2013

The force from the beginning

Heippamoi! Tässä kirjoitellessani postausta, musta tuntuu kuin voisin mikä hetki hyvänsä nukahtaa tähän sohvalle. Kevään viimeinen tentti tuli tehtyä tänään. Lisäksi olen treenannut ihan hulluna parit viimepäivät ja on sellainen kaikkensa antanut fiilis. Mutta siis hyvällä tavalla, kerrassaan loistavalla. Tekisi oikeastaan mieli vain hymyillä. Kumma juttu, mitä hyvä ravinto ja rankka treeni saavatkaan aikaan. Eilen taisin nukahtaakin enne kymmentä. Kuten instagramissa julistinkin (minut löytää nimellä khhaija, siellä on vähän blogia aktiivisempi meininki), että tänä kesänä katsotaan, mitä tästä kropasta voikaan saada irti. Haha, toivottavasti treenimotivaatio pysyy yhtä kovana pitkään!

Nämä asukuvat ovat odottaneet koneen uumenissa pienoisen ikuisuuden. Tuo määrä vaatteita kieltämättä tuntuu viimepäivien hellelukemiin nähden aikamoiselta liiottelulta. Kuitenkin tykkäsin tästä perusasusta kovin. Tuo hihaton farkkupaitakin on ollut mielettömän kovassa käytössä. Kuvissa esiintyvästä H&M:n aitonahkaisesta bikertakista taas ei tarvitse edes keskustella. Parhaita ostoksiani pitkiin aikoihin. 

 nahkatakki & neule & arskat & korut - h&m / farkkupaita - gina tricot / laukku - furla / farkut - zara

Onneksi edessä on vapaa viikonloppu. Sunntaamme tosiaan rauhoittumaan mökille, ihan täydellinen ajoitus tälle reissulle. Mun Helsinkikaipuukin saa helpotusta kun viikonlopun jälkeen pääsen matkaamaan taas niille hoodeille yhden blogijutun merkeissä. En malta odottaa. Mutta nyt voisin pakkailla loppuun ja valmistautua tuleviin reissuihin ja sanoa teille heipat! Oikein ihanaa viikonloppua!

<3:Khaija

3 kommenttia:

  1. toi takki tosiaan on aivan upee! :)

    VastaaPoista
  2. Katsoin ensin kuvista, että huhhuh noissa vaatteissahan paistuu. Tää oli kuitenkin hyvä esimerkki siitä, että kannattaa myös lukea ne tekstit ;)
    Tosi ihana asu, mä rakastuin sun upeisiin kenkiin! Eikä takkikaan ole yhtään sen pahempi, tosi cool :)

    VastaaPoista