tiistai 7. toukokuuta 2013

ASUS-katumuotikuvakilpailu: Keväinen farkkupaita

Meitsi pääsi mukaan Indiedays Inspiration bloggaajana ASUS -katumuotikuvakilpailuun. Olen hirmuisen innoissani tästä mahdollisuudesta ja ylipäätään koko kamppiksesta, jossa jokainen mukanaoleva bloggaaja stailaa ja kuvaa oman asunsa. Kilpailu käydään Asusin ja Indiedaysin kamppissivuilla Facebookissa, jossa te ihana lukijani, pääsette äänestämään voittajaa. Halusin yhdistää kilpailuasuuni tän hetken lemppareimpia juttujani; maksihelmaa, farkkupaitaa, upeaa statement -korua ja jalkaan tietenkin mukavista mukavimmat, sekä nyt niin trendikkäät Conssit. Rakensinkin noista elementeistä kepeän kesäisen asukokonaisuuden, jossa tunsin oloni katujen keijukaiseksi liehuvissa helmoissani.
farkkupaita - gina tricot / maksihame - zara / statementkoru - bik bok / laukku - lanzetti by lexiapel / kengät - converse

ASUS-katumuotikuvauskilpailussa minä skabailen muiden Indiedays sekä Inspiration-bloggaajien kanssa siitä, kenen asukuvat säväyttävät eniten. Kolmen viikon ajan sivusto täydentyy joka viikko kuuden uuden bloggaajan asukuvilla. Jokaisen viikon voittaja pääsee yleisöäänillä mukaan loppukilpailuun, sekä Indiedaysin ja Asusin järkkäämiin muotikuvauksiin, joiden tuotokset esitellään  kilpailusaitilla.


 Myös Asus ja Indiedays valitsevat loppukilpailuun ja upeisiin muotikuvauksiin viikottain mukaan yhden kilpailijan. Lopullisen voittajan valitsee Indiedaysin ja ASUSin raati ja voittaja kuittaa itselleen huikean  Asus Transformer Book THX300:n. Nyt tarvitsenkin teidän lukijoideni apua, sillä teidän äänien avulla voin päästä mukaan kuvauksiin. Olisihan tuo ihan mielettömän huikea tilaisuus, joten kiitän teitä kaikkia ihan mahdottomasti äänistänne! Lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan myös yksi tuollainen  Asus Transformer Book THX300 (arvo 1399 e), joten kannattaapi käydä tykkäilemässä!


VoteFor Khaijas


<3:Khaijas

7 kommenttia:

 1. Wau! Jotain tuollaista toivon munkin päällä nähtävän kesällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kivasti tuolla asulla pärjäili jo viikendinäkin, kun heitti välillä nahkatakkia vielä tuohon päälle! Mä oon jo ihan vakuuttunut, että nyt on meinaan kesä :-D

   Mutta kiitos paljon<3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos toiselle aivan upealle naiselle siellä ruudun takana! (--:

   Poista
 3. Ihan mieletön tuo kisakuva! Äänestetty! ;)

  VastaaPoista