maanantai 27. toukokuuta 2013

Kuivashampoo ruskeille hiuksille!

Sain taannoin yhteistyökumppaniltani UNIK hairdressingiltä testattavaksi label.m -hiustuotteita, joista moni onkin saavuttanut asemansa uutena hiustenhoitolempparinani. Halusin ehdottomasti tehdä oman postauksensa tästä kaksikosta, nimittäin kyseisen merkin hiuspuuterista ja kuivashampoosta. Kuivashampoo on ollut luottotuotteitani ihan ties kuinka kauan, sillä rakastan sen hiuksiin tuomaa ilmavuutta. Nyt näitä aiemmin valkoisia tuotteita on saatavilla kuitenkin myös ruskeille hiuksille! Siis nyt olenkin voinut heittää hyvästit sille tunkkaiselle pölylookille, jota nuo vääränväriset jauheet ovat kuontalolleni saaneet aikaan!
Kuivashampoo on käytössäni ihan jokapäiväisessä hiustenlaitossa tuomassa rakennetta ja ilmavuutta. Tässä label.m:n tuotteessa on makuuni sopivasti rakennetta ja tekstuuria. Kun minulla ei ole aikaa panostaa sen kummemmin hiuksiini, kuivatan pehkoni yleensä yön aikana kieputuskampauksella, jolla saan aikaan luonnolliset laineet. Aamulla senkun avaan hiukseni ja suihkuttelen kuivashampoota tyveen. Sen jälkeen haron hiuksiani saaden nostetta tyveen ja luonnollisen ilmavat hiukset ovat valmiina päivän menoihin! 

Lähtiessäni viihteelle tai muuten vain panostaessani hiuksiini, käytän hiusten tyveen hiuspuuteria. Se antaa vieläkin tehokkaammin pitoa hiuksiin ja on loistavana alustana näyttävemmillekin tupeerauksille. Tässä label.m -hiuspuuterissa on  mukana kultahippuja, jotka tuovat hiuksiin myös kiiltoa. Kerrassaan ihanaa! Hiuspuuterilla on periaatteessa mahdollista aikaansaada ihan niin paljon volyymia kuin vain hiuksiinsa ikinä haluaa. Se on lisäksi ihan loistava pohja kampauksille ja vaikka sille ihan perinteiselle sileälle ponnarille. 

Minun kampaamokäynnistäni alkaa olla kulunut jo tovi ja oma vaalea hiusvärini alkaa ilmoitella olemassaolostaan tyvikasvun muodossa. Nämä postauksen tuotteet ovatkin nyt osoittautuneet kultaakin kalliimmiksi jokapäiväisessä hiustenhoidossani. Ruskeille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo tarjoaa ratkaisun nimittäin siihenkin ongelmaan. Suihkuttelen ainetta hiusten tyveen maalaten tyvikasvuani piiloon (kuten ylläolevassa kuvassa olen tehnyt). Ystävänikin kyseli, että olenko vasta värjännyt hiuksiani. Kun kerroin tästä käyttämästäni kuivashampoosta jäi hän vain epäuskoisena katselemaan kuontaloani. Ihan mielettömän kätevää!

Label.m -tuotteita jälleenmyy siis Jyväskylässä UNIK hairdressing, joka löytyypi Jyväskeskuksen toisesta kerroksesta!  Onko brune kuivashampoo jo teille muille tuttu tuote? 

<3:Khaija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti